CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tismăneanu: Iohannis debordează de infatuare, suficiență, autoimportanță si narcisism

0 comentarii / 2224 vizualizări / 17 iunie 2024

”Se intâmplă ceva cu Klaus Iohannis. Nu s-a dus la summitul din Elveția. O sansă turistică ratată. Eu cred că e ofensat, ultragiat, jignit că nu l-a luat nimeni în serios cu „candidatura”. Există specia celor care s-au născut jigniți. Când debordezi de infatuare, suficiență, autoimportanță si narcisism, cum să nu te simți ulcerat că nu ți se dau acadele când si cât poftesti? La capăt de drum prezidențial, Iohannis s-a trezit in situația de a-l avea ca unic sprijinitor chiar sabotorul NATO si UE, Viktor Orban. Halal consilieri si ambasadori, domnule Iohannis!” a scris pe Facebook politologul Vladimir Tismăneanu.

”Cât timp a trecut de cand dl Iohannis se înființa la Washington să primească „Oscarul” politic din partea lui Atlantic Council? Cât timp a trecut de când reușea să-și plaseze anunțul în „Politico” privind „candidatura” pentru postul de secretar general NATO „ca exponent al flancului estic”? Cât a costat statul român acest nesăbuit, absurd, ridicol ego trip?
Ego trip: an act or course of action undertaken primarily to satisfy one’s vanity or for self-gratification
ACADEA, acadele, s. f. Bomboană preparată din zahăr topit. – Din tc. Akede”.” mai comentează, sarcastic, politologul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998