CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tismaneanu: Mini-gangsterul golanas si mardeias Citu trebuie oprit, e o datorie patriotica

14 comentarii / 6632 vizualizări / 10 septembrie 2021

”Semnal de alarmă: Ascensiunea lui Arturo Citu poate fi și trebuie oprită! Mini-gangsterul de azi poate deveni mega-gangsterul de mâine. Născocit de imaginația deraiată a unui fost dascăl de fizică de la un liceu din Hermannstadt, golemașul este deopotrivă golănaș și mardeiaș. A stopa această funestă aventură este o datorie patriotică” scrie politologul Vladimir Tismăneanu pe Facebook. (B.I.)

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. Divide et impera, se duce naibii Securitatea cu toate taberele ei învrăjbite. :)))))))))))))))))))))))

  „imaginatia deraiata a unui fost dascal” hahahaha, unde esti tu, veorica!!! Dar unde sunt prostii pe care i-a prostit jegul asta in campaniile electorale ?!?

 2. Patriotismul lui Volodea se măsoară în sinecuri. Cum n-a primit nimic de la Iohannis&Co – mai ales ca e–nvatat sa primească – a-nceput sa scrie propria varianta de „No hai!”. Asocierea lui Nea Florin cu Arturo Ui, pe care to’arsul Nicoale Ceausescu credea ca-l cheamă Hisler, e cel mai radical clișeu aruncat în obrazul supermanului dâmbovițean. Asa ca dacă nu vreți sa va sparga Volodea, dati-i omului conducerea unei filiale ICR din Occident. C-asa le sta bine ,,intelectualilor civici” – și de dreapta – din Romania: sa lucreze la stat.

 3. @ Ăsta din suporter susținător fervent se făcu contestatar avangardist, ?

 4. Petru Romoșan: Ascensiunea lui Florin Cîțu a fost, totuși, oprită Active News

 5. Vladimir Tismaneanu
  1h ·
  Dulapul si bidonul: Iohannis si Citu sunt Ismail si Turnavitu ai acestui ceas al dispretului. Ne aflam in plin dadaism politic, doar Urmuz ne poate deslusi (non)sensul acestui funambulesc show: “Tot spre a place bunului sau prieten si protector, Turnavitu ia o data pe an forma de bidon, iar daca este umplut cu gaz pana sus, intreprinde o calatorie indepartata, de obicei la insulele Majorca si Minorca: mai toate aceste calatorii se compun din dus, din spanzurarea unei soparle de clanta usii Capitaniei portului si apoi reintoarcerea in patrie. In una din aceste calatorii, Turnavitu, contactand un guturai nesuferit, molipsi la inapoiere, in asa hal, pe toti viezurii, incat, din cauza deselor lor stranuturi Ismail nu ii mai putea avea la discretie oricum. Fu imediat concediat din serviciu. Fire afara din cale sensibila si neputand suporta o atare umilinta, disperat, Turnavitu isi puse atunci in aplicare funestul plan al sinuciderii, dupa ce avu jnsa mai intai grija sa isi scoata cei patru dinti canini din gura. Inainte de moarte se razbuna grozav pe Ismail, caci, punand sa i se fure acestuia toate rochiile, cu gaz dintr-insul le dadu foc pe un maidan. Redus astfel la mizerabila situatie de a ramane compus numai din ochi si favoriti, Ismail abia mai avu puterea sa se tarasca pana la marginea pepinierei cu viezuri; acolo cazu el in stare de decrepitudine si in aceasta stare a ramas si pana in ziua de azi.” Vladimir Tismaneanu Facebook

 6. Daca si ei o spun, atunci trebuie facut ceva.

 7. Aoleu!

 8. Mișeii, lacheii, vânzătorii… între ei…se cunosc și se bălăcăresc…

 9. Sindromul Iohannis: „Criza guvernamentala in Romania? Nu stiu despre ce vorbiti. Guvernul isi face treaba.” Nu fac decat sa parafrazez o replica de ieri a sefului statului roman. Am recunoscut un fenomen psihiatric numit sindrom de derealizare.
  „Derealizarea … reprezinta senzatia departarii sau a detasarii fata de lumea inconjuratoare. In astfel de stari, persoana percepe realitatea ca stranie, nefamiliara, ca pe un vis sau ca pe un film.” Vladimir Tismaneanu Facebook

  • care gucern?Adunatura d ehuligani retardati mintal PNL/USR nu este guvern,iar in mintea asasinului nazist kLUAS iOHANNIS A-SI FACE TREABA INSEAMNA SA UCIZI OAMENI.

 10. este ărima oara cand sunt intru totul de acord cu Tismaneanu.DA, huliganul alcoolico/drogat Citu Floein,Arturo, trebuie oprit.Catu arestat ,judecat condamnat cu toata averea facuta părin infractiuni, confiscata, iar impostorul si nazistul Klaus Iohannis ,demis si trimis la justa condamnare.Nimeni nu-si bate joc de Romania si de romani!

 11. Care gangster?Catu Florin e un huligan alcoolic si drogat folosit de mafiotul Klaus Iohannis sa talhareasca Romania.

 12. Nsnsbbhbsb

 13. Umblați după distrugere, după neputința, și după prea târziu, toți vorbiți dar in schimb acceptați vita și sistemu sclavagist din România, bai treziți-va ma nu va mai văitați ma ca ii puneți in garda, mobilizarea și hai… fraților, trăim și azi din umbra bravilor și declarațiilor purtători de sânge de ROMÂN, bai e păcat, bai e comuna Europei și minunea planetei, haide sa dam din mâini ca ne ajuta și eurupaaaa, înțelegi ca nu au cum sa facă ei (Europa)primu pas cu toate ca au făcut jumate sau 3 sferturi, hai sa pornim, luați măsuri și țineți-vă copii aici sa fie mândri ca sunt de pe aceste pășuni și meleaguri, multă bafta, doamneeee ne conduce neamtuuu care dacă nu avea nevoie de noi garnitura la rușii de dădea cu fundița rosie la pachet cadou….. simplu, jos cu iohanis, și hai sa punem pe unu care nu are trb cu politica, ȚIRIAC, Adrian nastase, Oameni care nu au nevoie de bani și iubesc România care ia crescut cu fan și grâu BIOOOO, doar genu astia mai pot salva ceva sa știți ! Sper sa înțeleagă oameni care trebuie sa înțeleagă, caci… chiar este timpu este timpul oamnei buni pt schimbarea suprema !!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998