CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Toader: ”Lazare, vino afara!”

12 comentarii / 6717 vizualizări / 25 august 2018

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, dă semne că a declanșat o operațiune oarecum inversă celei din Biblie: îngroparea lui Lazăr. El a postat azi pe Facebook anunțul începerii evaluării sub aspect managerial a procurorului general Augustin Lazăr, care poate avea drept efect demiterea acestuia.

”Declanșez procedura legală pentru evaluarea activității manageriale desfășurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție !

Preambul:
În urmă cu câteva săptămâni afirmam faptul că vine vremea când fiecare trebuie evaluat.
În urmă cu câteva luni apreciam disponibilitatea procurorului general al PÎCCJ pentru desecretizarea Protocolului din 2009.
Zilele acestea aflăm că în realitate a fost „desecretizat” un protocol „abrogat” încă din 2016. Aceasta deoarece, potrivit art. 27 al Protocolului din decembrie 2016, „La data intrării în vigoare a prezentului Protocol se abrogă Protocolul de cooperare între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Serviciul Român de Informații pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin în domeniul securității naționale nr…..din 04.02.2009”.
Folosirea sintagmei „se abrogă”, arată și faptul că semnatarii respectivelor Protocoale au înțeles să le confere acestora valențe normative.
Rezultatele evaluării, însoțite de eventuale propuneri, vor fi făcute publice în termen de cel mult 30 de zile !” a scris ministrul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Un guzgan securist rozaliu in minus… ce bucurie! Yes, motherfuckers, enough is enough!

 2. acest site apara penalii. rusine!

  • Penali sunt securiștii care încalcă în mod repetat Constituția în disprețul cetățenilor românia.
   SRI protejează direct raptul din România prin controlul total asupra justiției, prin ordin sau șantaj.

  • Altă lozincă, se poate?

  • ”abc” = securitate = Rusia

 3. Incompetentul asta de procuror general trebuia schimbat din functie a doua zi dupa ce a fost numit… mars la tomberon bai procuror securist, agramat si incult!

 4. De cate ori il vad pe tristul asta la televizor, gândul ma duce la Tudor Postelnicu, ministru de interne ceausist, si la afirmatia acestuia: ”Am fost un dobitoc”.

  • Cine esti voinicule cu stfel de aprecieri ? Esti ca in bancul cu puricele si elefantul ! Ghici cine esti purice?

 5. e ordin direct de la moscova pentru psd: „fratilor, eu, vladimir putin, va ordon , dati-l jos pe lazar ca el va descoperi implicarea ruseasca si in dosarul revolutiei, si in violentele din 10 august! aceeasi regie pentru ca prin psd sa conducem romania. psd , executa-te imediat „

  • S-a chinuit Securitatea un an întreg să scape de Tiberiu Nițu, i-ați făcut dosar pe care l-ați clasat după ce a demisionat.
   În locul lui Nițu ați numit sclavul SRI, Augustin Lazăr, care v-a servit imediat cu protocoale și cu tot ce ați vrut de la el.
   SRI încalcă acum constituția și abuzează mii de români doar pentru că poate.
   La revoluția armata a tras în populație, asta e tot ce pot constata procurorii și de asta nu va fi soluționat niciodată dosarul revoluției. SECURITATEA omoară cetățeni români pentru că se pișă pe ei, i se rupe de proprii cetățeni, scursură pupinbăsistă!!!

  • ”abc” poate reprezenta un exemplu semnificativ privind nivelul intelectual al trepanaților din 10 august, dar si al mișcării #rezist, in general.

 6. „Arhanghele”, l-ai mirosit bine pe Abc.Amaratul nu e decat ofiterul de obiectiv pentru inpolitics…Un parazit al societatii, un gandac al Noii Securitati!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998