CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Toate conferințele ei de presă au denotat că Laura Kovesi e un mare politician. A răspuns la toate întrebările, nu părea deloc o intelectuală!” (Ion Cristoiu – Aleph News)

8 comentarii / 7450 vizualizări / 21 ianuarie 2023

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. & Probabil că domnul Ion Cristoiu, instruit în perioada comunistă și cu cenzura, probabil pentru a-și arăta bărbăția, mizează pe restrângerea libertății de exprimare a mass-media, de către Codruța Kovesi, alungată din instituțiile românești către cele internaționale, îndeosebi de mass-media, media europeană reluând deja tema plagiatelor unor membrii ai actualului guvern, nici Codruța Kovesi nescăpând în totalitate de acuzațiile despre plagiat prin presa de la București„, fiind însă acceptată de institțiile europene, ?

 2. & Deci în speță, domnul Ion Cristoiu zice că își dorește un procuror european la conducerea statului, ceea probabil că ar putea fi „util”, „din unele perspective”, ?

 3. & De regulă, cei care dau bani fac și reguli, ?

 4. & Probabil că libertatea de exprimare din vremea lui Ceușescu era pe dimensiunea educației lui Ceaușescu, :
  https://www.youtube.com/watch?v=d55ELY17CFM ,?

 5. ”TOATE CONFERINȚELE EI DE PRESĂ AU DENOTAT CĂ LAURA KOVESI E UN MARE POLITICIAN. A RĂSPUNS LA TOATE ÎNTREBĂRILE, NU PĂREA DELOC O INTELECTUALĂ!”
  Pentru ca tot ii place maiestrului sa studieze prin arhive , ii recomand sa caute o cerere scrisa cu manuta ei ,pe vremea cand era mare sefa dna in romanica.
  Dupa citirea cererii ar fi putut constata maiestru (daca ar fi sincer!) ca nu ar ‘parea deloc o intelectuala’ ci o analfabeta cu doctorat!
  Maiestru’ ne-a obisnuit , in ultimul timp, sa dea cu mucii in fasole; sa fie varsta sau interesul/banii?

  • Romanica e în țigănie, la români o chiamă România

 6. & Dacă domnul Ion Cristoiu propune și susține un procuror european la președenția României sunteți de părere că doreste să transmită și un mesaj clar despre ce consideră dumnealui priorități actuale ale țării, după ce a fost amintit ca un model de canditat de domnul Ciolacu, deci, domnul Ion Cristoiu probabil încearcând să îi facă să înțeleagă pe aceia care îl propun care ar putea fi prioritățile dumnealui, ?

 7. & Ca „inchizitori” la președenție , Ion Cristoiu este totuși, „mai autentic”, Kovesi fiind deja „prelucrată” de francezi, englezi, americani, alți europeni, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998