CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Top-soc: Pinalti ii face televiziune in Bucuresti lui Udrea

0 comentarii / 2146 vizualizări / 5 mai 2011

Premieră audio-vizuală: CNA a acordat azi licență de emisie unei televiziuni generaliste care va emite în București și în estul țării și care aparține unei firme tocmai din Piatra Neamț.

Ce caută o firmă din creierii Moldovei să se bată cu greii presei centrale pe terenul lor, pe o piață și așa supraaglomerată, e o întrebare care merită pusă. Răspunsul ar putea fi mai simplu decît pare, însă: familia Pinalti îi pune Elenei Udrea și PDL București la picioare un post TV care, conform datelor CNA, va începe să emită în maxim 15 luni de aici încolo, ceea ce înseamnă cel mai tîrziu înaintea alegerilor parlamentare.
Licența Giga TV a fost acordată firmei Sonic SRL din Piatra Neamț, deținută pînă acum cîteva zile, după cum relata Financiarul, familiei lui Gheorghe Ștefan, starostele pedelist al Neamțului. În acte apăreau copiii primarului Ștefan, Giorgiana și Gabriel. Ulterior, însă, ea a fost cumpărată, mai mult ca sigur formal, de un anume Alexandru Ioan Bănia, cel care a obținut, acum, licența de la CNA. Interesant de menționat, televiziunea deja existentă a familiei Ștefan, UNU TV, din Piatra Neamț, a fost vîndută în același timp cu firma Sonic Media, probabil tot formal, cumpărătorul fiind tot un Bănia, Marius Mihai, probabil fratele noului boss al Giga TV. Potrivit presei locale nemțene, prin vînzarea televiziunii UNU TV, familia Ștefan a dorit să șteargă urmele contractelor bănoase – aproape 100, anul trecut – pe care postul amintit le-a încheiat în ultimii ani cu societăți de stat din județ. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998