CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

Totul despre bolile lui Putin. Și adevărata mare întrebare!

7 comentarii / 3002 vizualizări / 2 noiembrie 2022

Spicuiri din presa quality internă și internațională, martie-noiembrie 2022:

– John Sweeney, un cunoscut ziarist britanic de investigații care îl urmărește de mulți ani pe Vladimir Putin, a scris în noua sa carte că liderul rus arată a fi „grav bolnav”, cu obrajii umflați ca un hamster.

– Oligarh rus: Putin este bolnav de leucemie. Oligarhul rus spune Putin a suferit o operație la spate din cauza leucemiei, cu scurt timp înainte să pornească războiul în Ucraina. În plus, acesta spune că președintele „a înnebunit”.

– Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer în fază terminală, susține un fost militar care lucrează la Pentagon.

– Înfățișarea sa balonată ar putea fi un semn că folosește steroizi, până la a sugera că Putin ar suferi de Parkinson sau de cancer, scrie Politico.

– Cât de bolnav e Putin, în realitate / Fost spion britanic: „Va fi în incapacitate medicală peste trei luni”.

– Imagini extrem de ciudate cu Vladimir Putin – Cât de bolnav e președintele Rusiei? Mișcări incontrolabile în timpul unei conferințe.

– Ce spun agenții ruși despre starea de sănătate a lui Putin: „Foarte bolnav de cancer de sânge”.

– Scenariu-șoc: Putin va fi declarat bolnav și suspendat din funcție pe perioada tratamentului. Puterea va fi preluată de Consiliul de Securitate.

– Vladimir Putin are boala Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic, au susținut documente de spionaj scurse în cea mai recentă afirmație neverificată despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin, notează dailymail.

– Vladimir Putin s-a fâstâcit pe întreaga perioadă a evenimentului, părea că nu e deloc confortabil pe scaun și, prin urmare, a încercat să își găsească o poziție minute în șir, timp în care se agita și își mișca mâinile. Președintele Rusiei părea parcă prăbușit în scaun și, în unele momente, membrele sale rămâneau „înghețate” în aceeași poziție, încleștate, notează The Sun.

– Vladimir Putin, umflat la față și transpirat în fața a mii de oameni, la Sankt Petersburg.

– Politician rus de opoziție: Putin este inadecvat, bolnav mintal.

– Presa internațională: Putin a fost operat de cancer! „Era foarte bolnav!”.

– Este Putin bolnav? Și-a acoperit picioarele cu o pătură la parada de la Moscova.

– Vladimir Putin bolnav? Premierul nipon anulează o vizită.

– Putin, bolnav de cancer tiroidian? Un medic specialist l-a vizitat de 35 de ori.

– Conform unei analize a unui ofiţer de informații militare care lucrează la Pentagon, liderul de la Kremlin ar suferi de cancer intestinal în formă terminală, iar „faţa umflată” a lui Vladimir Putin (69 de ani) sugerează că ia medicamente oncologice.

– Vladimir Putin este din ce în ce mai bolnav! Ordinele liderului rus vor ajunge să fie total ignorate: „Putin se va duce în trei – șase luni”.

– Vladimir Putin ar fi bolnav: ar suferi de tulburări cerebrale cauzate de demenţă, ar suferi de boala Parkinson sau ar avea atacuri de furie cauzate de tratamentele cu steroizi pentru vindecarea cancerului.

– Felul în care merge Vladimir Putin a fost studiat până și de experți în neurologie, având în vedere că acesta nu își mișcă mâna dreaptă atunci când pășește, așa cum toată lumea o face.

– Detalii despre boala lui Putin: tratat cu sânge de căprioară, însoţit de neurochirurgi.

– Vladimir Putin nu a mai fost văzut de o săptămână şi ar fi bolnav sau ar fi murit, susţin multiple surse ruseşti, după ce pe blogul premierului Dmitri Medvedev ar fi fost văzut timp de 20 de minute un scurt anunţ despre moartea liderului de la Kremlin.

– Intr-o intalnire de mai putin de un sfert de ora, pe care a avut-o cu ministrul apararii, Vladimir Putin pare slabit, confuz si incapabil sa-si controleze corpul. Se tine strans cu mana de masa si are picioarele cu toata talpa ancorate ferm pe podea. Semn ca incearca sa-si stapaneasca tremurul mainilor sau miscarile din picioare. Medicii consultati de presa occidentala spun ca ar fi Parkinson sau alte probleme neurologice declansate de tratamentul anti-cancer la care Putin ar fi supus de mai multi ani. Fata ii e umflata, capul intre umeri si privirea nefireasca. Exista pareri, printre medici, ca Putin ar avea cancer de tiroida.

– Vladimir Putin a fost fotografiat cu urme suspecte pe mână. Zvonurile spun că suferă de o formă rară de cancer.

Faptul că liderul de la Kremlin este foarte bolnav și a murit/moare/va muri curînd e în afara oricăror dubii. Garantează pentru asta presa, angajații de la Kremlin, oligarhii ruși, serviciile secrete occidentale, politicieni bine informați din toată lumea, generali și colonei, postaci de pe Twitter, medici sub acoperirea anonimatului, probabil și cuplul Elon Musk-Angelina Jolie.

Adevărata întrebare e alta: cu afecțiuni atît de multe și de diferite, o exista în Rusia vreun spital suficient de dotat încît să se poată trata de toate? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. N-a fost și Elon Musk la Bran?

 2. Singura Boala a lui PUTIN:

  Boala pe globalisti, zionisti, bulangii tradatori si cam ce inseamna toata haita de subumani care polueaza Planeta

  • Te-am criticat candva, dar esti corect de multa vreme incoace. Perfect Coret.

 3. Mă întreb : când se va satura presa de mâncat căcat , pe față ? Elucubrațiile din presa frizează paranoia care a cuprins lumea întreagă.
  In altă ordine de idei : Putin e sănătos tun și a declarat că se puse pe toți idioții care așteaptă că el sa crape !

 4. corect

 5. Cind va veni razbubarea ruseasca nu vom mai putea trai fara antifoane, din cauza urletelor de durere ce vor rasuna pe tot Globul !
  Si va veni, fara indoiala !
  Curind !!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998