CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

Totul despre nunta Gabrielei Vranceanu Firea

0 comentarii / 2224 vizualizări / 13 septembrie 2010

După ce v-a informat în premieră în legătură cu data exactă a petrecerii de nuntă și cu nuntașii, Inpolitics vă prezintă un tablou complet al evenimentului monden numărul unu al anului, căsătoria vedetei TV Gabriela Vrînceanu-Firea cu primarul de Voluntari, Florentin Pandele.

Decență și moderație. Aceasta este sintagma care definește cel mai bine petrecerea de nuntă a Gabrielei, care a avut loc azi noapte la ”Clubul generalilor” din București. Singurul exces am putea spune că a fost cel legat de paza ”obiectivului”: invitații au trecut prin mai multe filtre, în care bodyguarzi cu stații de recepție verificau invitațiile și apoi transmiteau OK-ul către filtrul următor, un sistem care se întîlnește, în general, pe Kiseleff, la recepția de 4 iulie a ambasadei SUA. Pînă și parcarea mașinilor se desfășura tot sub ochiul vigilent al bodyguarzilor. În plus, pe străzile din jurul localului era o beznă desăvîrșită, ceea ce a creat unor invitați mici probleme de orientare în spațiu. Trebuie spus din capul locului că petrecerea – la care, așa cum v-am informat în exclusivitate acum cîteva zile, a fost prezentă toată conducerea UNPR, mai puțin Marian Sîrbu, care va reveni în țară de la tratament abia în zilele următoare – a fost structurată pe două paliere, la propriu și la figurat. În fapt, a fost vorba, se pare, mai degrabă de unificarea a două petreceri diferite, nunta Gabriele și aniversarea lui Neculai Onțanu, prima avînd loc în sala obișnuită a clubului, iar a doua în crama acestuia. Nu au participat mai mult de 50-60 de invitați, între care ministrul Gabriel Oprea, senatori, deputați, primari, prefecți, consilieri etc, iar VIP-urile mondene ori vedetele presei au cam lipsit cu desăvîrșire, cu excepția unor colaboratoare apropiate de la emisiunea Gabrielei Vrînceanu, ”Știrea zilei”. A fost, în schimb prezent afaceristul Dorin Cocoș, fără Elena din dotare, pe care datoria o chema pe alte meleaguri, dar și secretarul general al PNL, deputatul Radu Stroe.

Un moment hazos și misterios l-a avut ca protagonist, în cramă, pe generalul-politician Anghel Iordănescu, cel care vorbea, relaxat, la telefon, în condițiile în care restul UNPR-iștilor de la subsol nu aveau deloc semnal la telefoane. ”Lăsați-l, mă, că vorbește cu Dumnezeu!” s-au amuzat colegii pe seama lui, știută fiind pioșenia fostului antrenor. Pentru că mai avea o petrecere în program, Iordănescu, care nu a nășit tînăra pereche, în ciua speculațiilor din presă, a fost, însă, și primul care a părăsit petrecerea, la două ore după debutul acesteia. Mireasa a purtat o rochie lungă, de culoare lila pal, iar după miezul nopții s-a schimbat într-o rochie mai scurtă, pînă sub genunchi. Au lipsit, în principiu, elementele specifice unei petreceri autentice de nuntă, cu excepția delicatelor mărturii de pe mese și a unor făclii care luminau, feeric, curtea, nu s-a furat mireasa, nu s-a tăiat vreun tort uriaș, nu au fost artificii și, cu totul ieșit din comun, nu s-a ”recoltat” darul, deși toți invitații veniseră, în mod firesc, cu plicurile pregătite. Cei doi soți au mulțumit politicos, însă, și au refuzat categoric să primească daruri în bani, astfel că singurele cadouri acceptate au venit din partea cîtorva invitați mai inspirați care aduseseră icoane, obiecte de artă etc. Meniul a fost unul obișnuit, fără chestii sofisticate, bazîndu-se pe tradiționalele sarmale, friptură, pește etc, la care s-au adăugat bucate preparate în aer liber, la grătar, din care se putea servi oricine, în stil suedez. Muzica a fost asigurată de doi soliști de la ansamblul ”Doina” al armatei, care au tras din greu pentru ”generălimea” prezentă cu melodii naționaliste ardelenești, inclusiv ”Noi suntem români”, imnul oficial al UNPR, la auzul căruia membrii partidului se ridicau, instantaneu, în picioare. A mai fost și un DJ, preferate fiind melodiile anilor 70, adică Boney M, Abba, Eddy Grant cu ”Gimme hope, Joanna” și altele asemănătoare. Ceea ce au remarcat, însă, absolut toți invitații, a fost faptul că proaspeții însurăței – care au dansat mult împreună, toată noaptea – se sorbeau, efectiv, din ochi, semn că, dincolo de bîrfe, sub ochii oaspețilorlor chiar se derula un caz flagrant de dragoste aprinsă. De dimineață, primarul Pandele a trecut rapid de la chef la probleme cotidiene, el fiind protagonistul unui scandal cu iz politic, produs la deshiderea anului școlar în Voluntari. (Daniela Miclovan)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998