CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tragedie în Turcia: lider al opoziției mort după ce s-a prăbușit balconul în care serba victoria în alegeri

0 comentarii / 1918 vizualizări / 1 aprilie 2024

Mehmet Palaz, vicepreședinte al CHP (Partidul Republican al Poporului) a murit în spital, titrează presa turcă, după ce inițial a fost grav rănit din cauza prăbușirii balconului din clădirea districtului CHP unde au fost sărbătorite rezultatele alegerilor în districtul Tavas din Denizli.

În alegerile locale de ieri, candidatul CHP la funcția de primar, Kadir Tatık, a cîștigat cursa în districtul Tavas din Denizli.
După ce rezultatele neoficiale au început să devină clare, mulți membri de partid s-au adunat în fața clădirii partidului de pe strada Karağolanoğlu din Yeni Mahalle pentru a sărbători victoria electorală.
Pe lângă sărbătorile din stradă, un grup masiv a urcat în sediul partidului, la etajul al doilea și a umplut cele două balcoane ale clădirii districtului. În timp ce sărbătorile continuau cu entuziasm, unul dintre balcoane, care nu mai putea suporta greutatea, s-a prăbușit cu oamenii de pe el. În urma prăbușirii balconului, 8 persoane au fost rănite, dintre care 3 grav.
Persoanele rănite au fost transferate de către echipele sanitare la spitalele din jur pentru tratament. Vicepreședintele districtului CHP, Mehmet Palaz, care a fost lovit la cap și care se afla în pericol de moarte, a fost transferat urgent la Spitalul Universitar Pamukkale după primul tratament la Spitalul de Stat Tavas, dar a murit la orele dimineții, în ciuda tuturor intervențiilor medicilor. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998