CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Traian Basescu – mesaj stupefiant pentru pesedisti pe Facebook

4 comentarii / 3208 vizualizări / 1 octombrie 2015

Fostul președinte e pus pe ghidușii politice: după ce l-a luat peste picior pe Vasile Blaga pentru ”reușita” mitingului de marți al Opoziției, a venit rîndul PSD să fie miștocărit pe Facebook, printr-o postare-apel, în perspectiva congresului.

”Doamnelor şi domnilor membri ai PSD,
PSD-ul este mult prea important pentru ţară pentru ca liderii lui să fie lăsaţi să greşească fatal pentru România.
Ce furnizeaza acest partid?
1. Un premier trimis în judecată pentru presupuse fapte de corupţie.
2. Un preşedinte de partid interimar, gata să fie definitivat pe post, avînd deja o condamnare, fie aceasta şi cu suspendare.
Avînd în vedere puterea politică enormă, dar şi responsabilitatea pe masura a acestui partid, cred că a venit timpul ca membrii săi să spună stop aranjamentelor de cocalari politici ale domnilor Dragnea şi Ponta.
De dragul puterii, Dragnea şi Ponta nu mai înţeleg deosebirea dintre interesul lor personal şi interesul ţării.
Respectabili simpli membri ai PSD, niciodată în România un partid politic nu a fost atît de dependent de responsabilitatea propriilor săi membri. Din păcate, conducerea partidului dumneavoastră şi-a pierdut busola, motiv pentru care sunteţi cei responsabili a-i aduce la realitate.
PS – Ştiu cît de mult mă urîţi mulţi dintre dumneavoastră, dar, credeţi-mă, v-am adresat un mesaj sincer.”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Cu cat Basescu va fi mai puternic, cu atat vor scadea pocentele Noului PNL si ale lui Iohannis. In fapt, dusmanul PNL-ului la alegeri este Basescu, care le ia din voturi, nu PSD-ul care le aduce votri negative. Tinand cont ca Noul PNL este condus de niste amatori netalentati, adica Iohannis si Gorghiu, dar si de plicticosul Vasile Blaga, este probabil ca Base sa rupa talibanii (imbecilii) agatati de Noul PNL, care nu sunt putini, cam 8-10%.

    • sigur, pesedistule, viseaza in continuare

  2. Mesajul ex-presedintelui e plin de savoare.Cei doi corifei PSD-isti,ni se spune nu fac deosebirea intre interesele lor si cele ale tarii.Spre deosebire de el,mama,mama ce le-a mai diferentiat ,doar ca proportiile par sa fie disproportionate.Apoi,sinceritatea mesajului.El,sincer ! Lacramos chiar ! Asta chiar ca are haz ! Dar ce conteaza ! Omul isi rebranduieste imaginea.Si sunt destui uituci sa-l creada din nou.Bravos natiune

  3. Pe masura ce trece timpul se va dovedi o tot mai mare prostie lasarea lui in libertate. Are cineva sanatos la cap, interesul ca gunoiul asta sa-si unga balamaua si sa ajunga iar la putere? Ca sa ce? Sa fure iarasi ca un apucat?…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998