CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Trei dintr-o lovitura: Casuneanu, Locic si Costiniu, o noapte la racoare

0 comentarii / 1531 vizualizări / 8 aprilie 2010

Judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic au fost reţinuţi, azi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru fapte de corupţie în dosarul în care este cercetat senatorul Cătălin Voicu. Propunerile de arestare pentru cei trei au fost depuse, conform Agerpres, de procurorii anticorupţie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) care urmează să se pronunţe vineri.

Judecătorul Florin Costiniu de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost audiat, azi, la sediul DNA, după ce CSM şi-a dat avizul pentru reţinerea şi arestarea sa, în dosarul în care este urmărit penal alături de senatorul Cătălin Voicu.
Judecătorul Costiniu este acuzat că ar fi intervenit, la cererea lui Cătălin Voicu, pe lângă unii judecători de la Înalta Curte să soluţioneze favorabil un dosar al lui Costel Căşuneanu, care în final s-a soluţionat definitiv şi irevocabil nefavorabil omului de afaceri.
Potrivit unor surse judiciare, senatorul Cătălin Voicu ar fi semnat cu Marius Locic un contract de consultanţă juridică, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, pentru a putea masca banii primiţi de la omul de afaceri pentru a interveni pe lângă poliţişti în cazul unui dosar penal al lui Locic.
Omul de afaceri Marius Locic a primit de la DNA, pe 14 decembrie 2009, interdicţie de a părăsi localitatea pentru 30 de zile.
Potrivit unui comunicat al DNA, senatorul Cătălin Voicu ar fi pretins şi primit sume de bani de la oameni de afaceri, pentru soluţionarea favorabilă a unor cauze civile şi penale aflate pe rolul organelor judiciare, şi că acesta nu poate părăsi localitatea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998