CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tristetea femeii de fier: ”Nu am un iubit!”

3 comentarii / 4497 vizualizări / 27 aprilie 2015

Cea mai temută femeie din România la ora actuală, procurorul șef al DNA, doamna de fier a Justiției și spaima corupților, am numit-o pe Laura Kovesi, trăiește și o mare neîmplinire, totuși, sacrificiu pe altarul carierei: la 42 de ani e singură, fără un bărbat care să o iubească și pe care să-l iubească, la rîndu-i.

Mărturisire a Laurei Kovesi, într-un interviu acordat revistei Elle, apărută azi pe tarabe: nu are niciun bărbat în viața ei. Întrebată dacă are un iubit, Kovesi reacționează: ”Trebuie să răspund la întrebarea asta? Nu, în momentul de față, nu. Nu cred că aș avea timp”. Ea admite că nu se poate vorbi de o viață echilibrată, în cazul ei, între carieră și viața personală, dar, pe de altă parte, vede și jumătatea plină a paharului: ”Un avantaj, dacă pot să-i spun așa (fiindcă este, în același timp, un dezavantaj în viața personală) este că nu am copii, nu am un soț. Și atunci, foarte multe dintre problemele curente pe care le are o mamă și o soție, eu nu le am, ceea ce îmi conferă mai mult timp pentru serviciu(…) Pentru mine, acum, cariera e mult mai importantă decît viața personală”.
Cît despre credință, Kovesi spune: ”Cred în Dumnezeu, sunt ortodoxă, dar nu sunt foarte religioasă. Nu sunt genul care să merg tot timpul la biserică, dar cred, mă rog, și iau ceea ce e mai bun din credință -anumite principii și rigori, care țin de corectitudine și de seriozitate și la care cred că mă raportez”. (B.I.)

 

foto: luju.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Ai fost primul care ai lansat ideea ca s-ar putea ca LCK sa intre in politica. Acum vii cu tampenia asta de articol, ca sa nu spun cum ar merita. A propos, te-ai angajat la A3? Numai asa s-ar justifica poza.

  2. Sint curioasa: astora cine le-a dat certificate de cinste si moraliat\tate ,de au ajuns sa se creada lacrima cristi. Au tupeul sa ne dea si lectii de devotament fata de popor si tara.Te apuca greata.

  3. IA – TI UN VIBRATOR.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998