CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

TRU, nemilos: Iohannis, lasul servil si fara valori consiliat de agramati prosti

2 comentarii / 3853 vizualizări / 13 iulie 2020

Fostul europarlamentar liberal Traian Ungureanu îl pulverizează pe Klaus Iohannis într-un editorial din Adevărul, pornind de la lupta sa la CCR cu legea predării teoriei de gen în școli și afirmînd că acesta e un persona servil, laș, fără valori, decorativ și consiliat la Cotroceni de proști. Prin alegerea președintelui Iohannis, mai spune TRU, românii ”se calcă singuri în picioare netezind drumul tîmpeniei”.

”Klaus Iohannis se bagă în lucruri pe care nu le înţelege. Preşedintele ştie, însă, ce trebuie să repete şi e gata să se transforme din statuie mută în coadă de topor activ. Preşedintele nostru e îndeajuns de laş pentru a fi îndeajuns de abil pentru a curta bunăvoinţa patronilor de la care îşi recoltează stima de sine” scrie fostul politician al dreptei.

”Iohannis nu are valori şi răsuceşte gîtul logicii, presupunînd că nici ţara care l-a ales nu are aşa ceva. Altfel, nu l-ar fi ales. Chiar şi aşa, în spatele acestui sofism mizer se află ceva trist:

servilismul lui Iohannis corespunde degradării noastre culturale – lipsei totale de atuuri la nivel naţional.

Cu ce fapte, cultură, PIB, kilometri de autostradă şi număr de locuri de muncă putem noi riposta?
De pe ce bază putem respinge convingător asaltul fantismului progresist? Cu doine şi sutane? E prea puţin. Lecţia e de învăţat din Polonia, Ungaria, Cehia şi alte naţii ale Estului care se ţin bine pe picioare, pentru că au minte, curaj şi palmares.
Cînd eşti nedefinit şi veşnic la dispoziţie, te grăbeşti, prin propriul Preşedinte, să te calci singur în picioare, pentru a netezi drumul tîmpeniei. Dealtfel, sesizarea trimisă Iohannis Curţii Constituţionale e cel mai bogat şi reprezentativ document-oglindă al societăţii româneşti a momentului. În el se vede tot – nu numai un Preşedinte decorativ şi decorator ca o pensulă în mîna unui zugrav orb. Sesizarea, aşternută pe hîrtie într-o agramateză coaptă, reproduce fidel prăbuşirea limbii, gramaticii şi culturii în România Educată a numitului Preşedinte. Partea rezervată argumentaţiei e un dezastru încă mai mare. Căci agramaţii care au scris sesizarea sînt, fireşte, şi proşti” mai comentează jurnalistul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Da’ când domnu’ TRU îl pupa pe Base-n dos, lua lumina de la PPE și făcea sute de mii de euro ca să facă figurație în Parlamentul European mai era deranjat de incultura din România? Pai nu era.
    Nu-l apar pe Iohannis. Dar sa-l faci praf după ca i-ai mâncat din palma unuia mult mai incult decât el, adicatela to’ arsu Petrov, spune ceva despre caracterul TRU-ului. România produce pe banda rulanta ipochimeni care critica sistemul, ala care le-a asigurat o bătrânețe liniștită.

  2. Ca sa-l creada cineva, TRU trebuie sa scrie cel putin trei carti violente impotriva patronului sau de suflet, Basescu-Petrov… Altfel, TRU pute, pute, pute… Sekuricii nu inteleg ca marionetele nu pot juca chiar toate rolurile ? Avem cei mai prosti securisti din lume? Daaaaaa!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998