CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Trump: Cine urăște Israelul nu are ce căuta în SUA. Voi curăța țara de jihadiști!

30 comentarii / 3715 vizualizări / 30 octombrie 2023

Fostul președinte american Donald Trump a etichetat sîmbătă, la summitul Coaliției Republicanilor Evrei din Las Vegas, militanții Hamas drept „monștri”, descriind războiul dintre gruparea militantă palestiniană și Israel ca fiind un conflict între „bine și rău” și promițînd să scape America de imigranții și studenții străini care simpatizează cu jihadiștii.

Trump a promis să oprească „importul masiv de antisemitism” în SUA dacă va fi ales președinte în 2024. El a acuzat Hamas pentru toate morțile care au avut loc de ambele părți, în număr de peste 1.400 în Israel și 8.000 în Gaza, de la atacurile transfrontaliere ale grupului asupra Israelului din 7 octombrie, care au declanșat cel mai recent război din regiune.

„Fiecare viață pierdută în acest conflict se află pe umerii Hamas, numai a Hamas, și cred că trebuie să adăugați cu adevărat și cuvîntul Iran…”, a declarat Trump. „Nu poate exista nicio compasiune, nicio scuză și nicio scăpare pentru acești monștri. Vom face ceea ce trebuie făcut”.

Atacurile Hamas, în care sute de civili israelieni au fost uciși sau răpiți, au dovedit că conflictul dintre grup și Ierusalimul de Vest nu este o bătălie între „părți egale”, a spus Trump. El a adăugat că „aceasta este o luptă între civilizație și sălbăticie, între decență și depravare, între bine și rău. Nu există nicio comparație între un grup care venerează moartea și un grup care prețuiește viața și care prețuiește națiunea noastră”.

Fostul președinte a deplîns protestele „pro-jihadiste” care au loc în marile orașe americane și în campusurile universitare pe fondul războiului dintre Israel și Hamas. El a acuzat administrația lui Biden că a lăsat să intre „cantități colosale de jihadiști” ca refugiați sau studenți străini. „Îi lasă să intre la niveluri pe care nimeni nu le-a mai văzut vreodată”, a spus el. „Nu putem permite ca acest lucru să se întîmple și nu vrem să fim ca în Europa, cu jihadiști la fiecare colț de stradă”.

Trump a promis să reimpună interdicția de călătorie pe care a instituit-o la scurt timp după ce a preluat funcția de președinte în 2017, care a restricționat intrarea în SUA a călătorilor din șapte țări predominant musulmane. De asemenea, el a afirmat că va expulza cetățenii străini care au protestat în sprijinul Hamas și că se va asigura că simpatizanții jihadiștilor nu vor avea voie să intre în SUA.

„Voi implementa controale ideologice puternice pentru toți imigranții care vin”, a declarat Trump în fața audienței. „Dacă urîți America, dacă vreți să desființați Israelul, dacă simpatizați cu jihadiștii, atunci nu vă vrem în țara noastră și nu veți intra în țara noastră…”.

Studenții străini pro-Hamas care s-au alăturat protestelor vor fi de asemenea vizați: vizele lor de studiu vor fi anulate, a spus Trump. „Veniți în 2025, vă vom găsi și vă vom deporta”. De asemenea, el a promis că va amenința colegiile și universitățile cu pierderea finanțării federale și a acreditării academice dacă nu-și „curăță” campusurile de „antisemitism și pro-terorism”.

Trump a susținut că atacurile asupra Israelului nu ar fi avut loc dacă el ar fi fost președinte, la fel cum a afirmat anterior că ar fi prevenit conflictul dintre Rusia și Ucraina. „Timp de patru ani, nu ați avut niciuna dintre aceste probleme”, a spus el. „Gîndiți-vă, nu ați fi avut Ucraina, nu ați fi avut Israelul atacat, nu ați fi avut inflație, nu ați fi avut nimic”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

30 Comentarii

 1. Cine urăște evreii? Lumea urăște niște criminali care ucid copii, femei și copii palestinieni. Faptul că acum sunt niște evrei, nu-i absolvă de acuza de genocid.

  • trump s-a dovedit a fi un circar media.
   probabil a crezut ca daca ajunge presedinte, se va imbogati si mai mult.
   acum il paste inchisoarea.
   atat democratii cat si republicanii fac pantofii evreilor cu limba.
   80% din cabinetul lui biden e format din evrei.

 2. Are dreptate- Europa cu jihadisti la fiecare colt de strada. Ca sa intram in UE, ne-am vandut tara, am distrus tot, am devenit colonie. Musulamnii intra ca in branza, nu li se cere nimic, li se da totul. Cum vine asta?

  • Ne-am vandut, cumva, tara “jihadistilor”?!
   N-ai habar de ce vorbesti…

  • Se pare că unele persoane nu se uită pe harta lumii înainte de a deschide gura. A jigni 1,9 miliarde de credincioși musulmani, este o eroare de calculator (creierul uman), Dă o resetare și vezi că nu știi ce spui.

   • Jidova Labie, sponsorizată cu fonduri hasbara, nu e preocupată de detalii insignifiante precum adevărul, mortalitatea, evitarea genocidului și alte chestiuni similare. Are o poezie de spus și cu asta basta.

 3. Teump tocmai nu mai conteaza, dupa acest discurs; a demonstrat ca nu-si doreste nimic altceva decat sa se intoarca la Casa Alba, pe persoana fizica.
  Este la fel de lipsit de directie si logica, precum actualul locatar al Casei Albe – hai sa urmarim scorurile din sondaje, urmare acestei tampite declaratii…
  Trump rpopune – precum alti dementi, inaintea lui – restrangerea drepturilor (“freedom of speech”, “freedom of religion” etc).
  A picat ca un fraier in capcana, gandind ca daca tine un discurs la o “coalitie” a unora le castiga suportul; din pacate a aratat ca toate de cele de care este acuzat sunt adevarate – scopul lui scuza mijloacele…
  Omu’ isi doreste sa se intoarca in 1600 Pennsylvania Avenue… guess what?!
  NU, nu se va mai intoarce

  • Excelent comentariu.

  • Întotdeauna clovnul cu păr portocaliu a pupat evreii în fund chiar și cu forța, când aceștia nu-și doreau. Săracul Bibi prin ce a putut trece când îl alerga turbatul prin birou în jurul mesei să-i mai dea o limbă-n fund.

   Chiar și când nu i s-a promis nimic și nici nu i s-a solicitat, măscăriciul a făcut tot ce a putut să-i îmbune pe sioniști și să le dea mai mult decât au vrut.

   • Nu e chiar așa. Trump este cățelușul lui Bibi care l-a înscăunat la Casa Albă.

    Razboiul de azi este din cauza planului ginerelui lui Trump, din 2018, prin care dădea Arabiei Saudite 50 miliarde de $ ca sa curețe Palestina de palestinieni.

    Ăla a fost momentul in care Trump a devenit cadavru politic și când a început razboiul de azi, fiindcă Lumea Arabă a înțeles că incepe curățarea etnică cu palestinienii și continuă cu toți arabii.

    Atunci a fost mare revoltă in lumea arabă, deși presa noastră n-a scos niciun cuvânt.

 4. Asa cum se stie, TRADATORUL iezuit D.Tramp este Opozitia Controlata si acest lucru nu-l mai poate ascunde, mai ales acum cand satanistii si-au aratat adevarata fata, tocmai el care are un ginere khazar.
  El a luat aprobare de a participa la alegeri pupandul in c… pe Satana Yehova in fata zidului DE plangerii.
  Desenele animate ,,Familia Samson” au anticipat niste momente care dupa multi ani s-au adeverit 100 %.
  In legatura cu Tradatorul iezuit se stie ca a fost salvat de la faliment de Rockefeller cel care a mierlit-o, si desigur ca i-a ramas dator sa-l ajute in acest al treilea razboi mondial biologic.
  Despre iezuitul tradator, desenele animate au doua scene vechi dintre care una s-a adeverit iar cealalta e ca si confirmata: prima este cu momentul cand adevaratul D.Tramp isi insceneaza moartea in 10 octombrie 1989 si este inlocuit de clone pana de curand, cand a aparut si tradatorul adevarat – la infatisarile in fata judecatorului merge cate o clona, ca si la mitingurile elctorale; a doua scena fiind cea in care la alegerile care nu vor mai avea loc la anul in forma binecunoscuta sau deloc, moderatorul le scoate masca celor doi contracandidati si ambii sunt reptilieni, adica membrii Deep State.
  Acest lucru il stiu toti cei care trebuie sa-l stie, iar acum tradatorul a pus bomboana pe coliva aratand sustinerea pe fata a nazistilor khazari, a falsilor evrei din tara satanista aleasa de Satana Yehova.

  Teatrul absurdului care acum trece drept „guvern” în Statele Unite se scufundă la noi minime pe măsură ce banii și timpul se epuizează. Președintele fals Biden declară al treilea război mondial, dar nu are armată.Cea mai recentă glumă neagră este o așa-numită declarație oficială de război „Casa Albă”.
  Biden fals nu controlează SUA si nicio armată. Armata reală nu va fi păcălită de sataniști pentru a distruge planeta declanșând un război nuclear total. Această ultimă încercare disperată de a începe al treilea război mondial vine în timp ce pălăriile albe obțin victorii majore pe mai multe fronturi.
  Cea mai mare este demisia anunțată a președintelui elvețian Alain Berset, unul dintre liderii grupului Octagon. Înlăturarea sa înseamnă că Forumul Economic Mondial, OMS și Gavi sunt pe cale să-și piardă imunitatea diplomatică acordată de guvernul elvețian. Acest lucru va deschide calea tribunalelor pentru crime de război pentru uciderea în masă prin vaccinare. Celălalt lucru care se întâmplă este că forțele speciale cu pălărie albă duc un război aprig în rețeaua de tuneluri de sub Israel și Fâșia Gaza. Este doar o chestiune de timp până să ajungă la persoana despre care mulți spun că este capul șarpelui: Majoritatea aparițiilor lui Benyamin Netanyahu sunt ale unui avatar. Cu toate acestea, adevăratul Netanyahu este încă prin preajmă și se ascunde în adâncul pământului. El este vânat de forțele speciale anti-satanice israeliene și americane, susțin surse Mossad și Pentagon. Profesorul Roskin spune că zona găzduiește „caverne subterane complexe, cu mai multe etaje și tuneluri, cu camere, hale și depozite”. MI6 raportează lupte acerbe care au loc acum în aceste complexe. Cu siguranță există multe rapoarte credibile despre baze subterane care au fost eliminate în întreaga lume. Semnele acestui lucru sunt cutremurele cu adâncimi de 8 și 10 km, provocate de explozivi. Multe astfel de cutremure au fost raportate în Iran, Australia și în alte părți în ultimele zile. A existat și unul cu epicentru sub aeroportul internațional din San Francisco pe 27 octombrie, a declarat Serviciul Geologic al Statelor Unite. Cutremurul s-a produs la aproximativ opt mile sub aeroport, la 6:38 p.m. ora locală. Sataniştii sunt, de asemenea, îndepărtaţi deasupra solului. Unul care este scos este președintele Comisiei UE, Ursula von der Leyen. Președintele Consiliului European, Charles Michel, conduce atacul împotriva ei, deoarece respinge apelurile UE de a pune capăt crizei umanitare din Gaza. Președinții maghiari și slovaci o atacă prin blocarea eforturilor de a spăla nenumărate miliarde de euro în bani de mită prin Ucraina. Puteti ajuta la accelerarea înlăturării acestei sataniste naziste prin semnarea petiției de mai jos. https://internal.diem25.org/en/petitions/91?display=form

  • Ești un retardat fara pereche!!!
   Ce pastile ai luat frate?
   Ia un pistol
   Bagal in gura
   Și trage!!!
   Nu am crezut că poate exista un prost că tine
   Ești unic retardatule!!!

 5. V-ati fi gindit ca Trump are in el singe ”semit” ?!

 6. D-le Trump, ai facut greseala fundamentala a „carierei” tale. Acum iti stim cu totii „culorile”.

 7. […] CINE URĂȘTE ISRAELUL NU ARE CE CĂUTA ÎN SUA. VOI CURĂȚA ȚARA DE JIHADIȘTI!’’ https://inpolitics.ro/trump-cine-uraste-israelul-nu-are-ce-cauta-in-sua-voi-curata-tara-de-jihadisti… Asa cum se stie, TRADATORUL iezuit D.Tramp este Opozitia Controlata si acest lucru nu-l mai poate […]

 8. Iritatilor, istoria nu a inceput pe 7 octombrie 2023. intoarceti-va la 48.

 9. Jidanii o cauta cu lumanarea si o vor gasi, in SIBERIA !

  ,,Organizaţia Amnesty International a denunţat marţi că Israelul a folosit proiectile cu fosfor alb în bombardamentele pe care le-a efectuat în sudul Libanului în ultimele săptămâni. Unul dintre ele, cel împotriva oraşului Dhayra, trebuie investigat drept „crimă de război”. E vorba de „folosirea nediscriminatorie” a unei arme interzise asupra obiectivelor civile, relatează agenţia EFE.’’

  ,, Ministerul Sănătăţii al guvernului condus de gruparea islamistă Hamas în Fâşia Gaza a anunţat marţi că cel puţin 50 de persoane au fost ucise într-o tabără de refugiaţi în urma unui bombardament israelian în partea de nord a enclavei palestiniene, transmite AFP. Bombardamentul, al cărui bilanţ final ar putea fi mult mai mare, a distrus cel puţin 20 de clădiri în tabăra de refugiaţi de la Jabaliya, adaugă sursa citată.
  Un reprezentant al Ministerului de Interne condus de Hamas a declarat, potrivit agenţiei EFE, că sunt cel puţin 400 de morţi şi răniţi în urma căderii a şase bombe „de fabricaţie americană” lansate de avioane israeliene asupra zonelor locuite de la Jabaliya. Imagini înregistrate de AFPTV arată cel puţin 47 de cadavre înfăşurate în curtea unui spital după ce au fost extrase dintre dărâmăturile sub care s-ar putea afla şi alte corpuri. Aceleaşi imagini arată un crater imens şi distrugeri provocate de bombardament.
  Deocamdată nu a venit niciun comentariu din partea armatei israeliene. După ce s-a axat pe bombardamente masive în prima fază a ripostei ce a urmat atacului surpriză al Hamas asupra Israelului pe 7 octombrie, care a provocat peste 1.400 de morţi şi peste 5.000 de răniţi, armata israeliană a intensificat începând de vineri şi mai mult atacurile aeriene şi a început desfăşurarea progresivă de trupe la sol în partea de nord a Fâşiei Gaza. Bilanţul victimelor de partea palestiniană actualizat marţi de Ministerul Sănătăţii din Gaza indică 8.525 de morţi şi 21.543 de răniţi, majoritatea civili.’’

  ,,Karim Khan, procuror al Curţii Penale Internaţionale (CPI) avertizează Israelul că „împiedicarea accesului ajutorului umanitar” în Fâşia Gaza poate constitui o „crimă”, transmite news.ro… La Rafah, am văzut TIR-uri blocate, pline cu bunuri şi ajutor umanitar, departe de gurile înfometate şi de răniţii” palestinieni din Fâşia Gaza, a mai spus Karim Khan.’’

  ,,Forțele ruse au preluat controlul asupra aeroportului din Daghestan, luat cu asalt la sosirea unui avion din Tel Aviv’’ ,,Makhachkala: o mulțime de oameni dărâmă gardul aeroportului în căutarea pasagerilor într-un zbor din Tel Aviv, scriu ei online. S-a raportat anterior că locuitorii locali au apărut cu afișe „Nu există loc pentru ucigașii de copii în #Dagestan” în căutarea celor sosiți din #Israel. Mulțimile au luat cu asalt aeroportul însuși în căutarea israelienilor care soseau cu un zbor din Tel Aviv. (știri Donbass Italia).’’
  https://twitter.com/i/status/1718710202432692522 ; https://twitter.com/i/status/1718711403828109804 ; https://twitter.com/i/status/1718711403828109804 ; https://twitter.com/i/status/1718711403828109804 ; https://twitter.com/i/status/1718709661359092006

 10. Visul jidanilor Paduchiosi s-a spulberat si pe Satana Yehova o sa-l ia Dracu’.

  ,, Statele Unite ale Ucrainei’’
  Janet Yellen a fost spânzurată la GITMO pe 18 octombrie.
  Janet Yellen, condamnată, a făcut comentarii consistente pentru adm. Crandall și pentru o delegație de ofițeri, în timp ce stătea pe eșafod purtând un colier de frânghie: „Vă urăsc. Te urăsc, Crandall, spuse Yellen, cu vocea încordată și răgușită. „Aceasta este țara noastră. Mă înțelegi? Aceasta este țara noastră, a noastră, nu a ta și nimic din ce faci nu va schimba asta. Mă auzi, Crandall?
  Amiralul ridică privirea spre Yellen. „Te aud, dar din fericire nu pentru mult timp. Și cine este „al nostru?”
  Yellen s-a uitat peste umăr la spânzuratorul care inspecta frânghia pentru a căuta fire uzate. „O să mori și tu”, i-a spus ea. Ea i-a spus amiralului Crandall: „Nu-i voi spune numele, dar știi cine este și nu contează pentru tine, pentru că este de neatins. Când Statele Unite și Ucraina vor fuziona și devin Statele Unite ale Ucrainei, el se va dezvălui.’’ ,, La început, am crezut că ești doar rea. Dar și tu ești nebuna, spuse amiralul. „Ești la fel ca cei care au fost pe platforma aceea înaintea ta”. „Atunci probabil că ai mai auzit și asta, Crandall: suntem peste tot.” Amiralul Crandall oftă adânc, apoi îi ordonă spânzuratorului să-și îndeplinească datoria. Butonul a fost apăsat, iar Yellen a icnit, s-a înecat și s-a zvârcolit când podeaua de sub picioarele ei a dispărut. Căderea zguduitoare îi comprimase dinții și îi tăiase vârful limbii. Gura ei plină de sânge gâlgâia și bule de scuipat purpuriu ii picurat pe bărbie. Ea nu a murit imediat pentru că frânghia nu era suficient de lungă și căderea a fost prea scurtă; gâtul ei nu s-a rupt. În schimb, ea a murit treptat în câteva minute, corpul ei răsucindu-se și zvârnindu-se. Când în sfârșit a murit, arăta ca Jabba the Hut după ce prințesa Leia l-a sugrumat cu un cordon electric, restul limbii ei despicate atârnând între buzele deschise. Un medic al Marinei a notat ora morții ei: 11:13 a.m., 18 octombrie.
  După moartea ei, o sursă JAG a declarat că White Hats a confiscat „câteva miliarde” din activele interne ale lui Yellen, care vor fi folosite pentru a finanța operațiunile White Hat și pentru a compensa persoanele pe care Yellen le-a afectat grav.

  • si cam idiot

  • N-a fost spânzurată ovreica Yellen de nimeni cretinule. Ce tot postezi mesaje mincinoase, de și pentru oligofreni, clonă schizofrenică ce ești posedată de Satana Yehova 6+7-radical din 3? Ce urmărești de fapt?

 11. Dupa Pence, alta marioneta republicana a evreilor!
  Orcat le-ar sufla in pupa (sau in fund) evreilor Trump nu va mai ajunge presedinte; statul profund va avea grija de asta!
  Se crede un ogar viitor castigator la curse dar el nu este decat un prapadit de iepure arogant.

 12. Paduchiosilor Poponari, si despre cealalta jidauca de 300 de kg, sefa Pfizer, ati spus acelas lucru, si apoi ati tacut cand s-a confirmat din mai multe surse. Si despre jidauca sefa la Sanatate in SUA, fugita in Europa, ati spus acelasi lucru cand a ajuns in SUA sa se cordeasca cu amantul si a fost arestata si spanzurata.
  In afara de a manca rahat nemestecat nu sunteti capabili, Paduchiosilor !
  Credeti ca daca doar negati un lucru, romanii va cred, avand in vedere ca din urma vin alte surse si confirma ce am postat eu ?
  Poponarilor, pregatiti-va valiza pentru SIBERIA, pentru ca o sa punem mana pe voi si o sa va predam armatei ruse sa va faca mineri in Siberia, ca sa moara paduchii de pe voi pentru ca ,,ei nu suporta frigul si cade” de pe poponari.
  Acolo veti munci cot la cot cu ahrabii platiti de ONU, pe care ii ,,iubiti”, si ei stiu acest lucru.
  Probabil ca o sa v-o traga din toate pozitiiile asa cum va place, NAPARCILOR.
  Acolo va fi kibutul vostru, Paduchiosilor !
  Exista si o parte buna: nu va trebuie frigider ca sa faceti cubuir de gheata pentru votca pentru ca ca o sa va pisati cuburele.

  • Nenicule, în loc să faci spume turbat în singurul loc de pe internet unde-ți sunt tolerate elucubrațiile, mai bine te-ai duce de urgență la psihiatru să-ți schimbe medicamentele până nu te rănești pe tine sau pe alții. Fără nicio glumă. N-o lua în nume de rău, dar e grav prin ceea ce treci.

   Ești în plin delir psihotic. Visezi spânzurați, poponari și urli ca un turbat.

 13. Cine urăște Israelul
  urăște Palestina.

  • dar si cretin

  • și anume ultrasul Simeon gură de AUR și s-a activat oligofrenul ce-l pupă zilnic acolo unde-i place.

   • Nationalistul Simion tocmai pupase papucul sultanului Bibi recunoscand in fals ca poporul roman a participat la Holocaust. Daca astepta un pic, se baga sa recunoasca si noul Holocaust antipalestinian produs de Bibi.

    • si din lin-Dick-ul balenei Moby Dick

 14. Dar cand SUA a bombardat Siria si au fost 6.000 de decese ale civililor, in prima parte a presedintiei lui Trump, nimeni nu s-a jelit. SUA si Israel au tot bombardat Yemen-ul, inclusiv anul acesta. Si Fasia Gaza au bombardat-o israelienii, tot anul acesta. Acum cca 2 ani parca, a fost un incident cu un avion care a aterizat sau s-a prabusit in Grecia, cu generali ucrainieni despre care s-a spus ca faceau trafic cu arme, le livrau catre MOSSAD. Nu isi mai aminteste nimeni. Vad ca sunt state care au voe sa faca absolut orice, dar cand li se face si lor acelasi lucru, e jale.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998