CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Trump – mesaj către americani: „Suntem o națiune în declin. Dar în curînd vom fi iar măreți”

12 comentarii / 4234 vizualizări / 9 august 2022

La cîteva ore după ce agenții FBI i-au luat cu asalt casa din Florida, fostul președinte american Donald Trump a postat azi pe rețeaua sa socială un videoclip cu mesaje către poporul american, din care vi le prezentăm pe cele mai semnificative.

„Suntem o națiune în declin”.
”SUA a devenit o națiune care și-a asmuțit forțele de ordine împotriva partidului politic oponent ca niciodată – nu am văzut niciodată așa ceva”.
„Suntem o națiune care are cea mai mare inflație din ultimii 40 de ani, unde piața de valori tocmai a marcat cea mai proastă jumătate a anului din mai bine de cinci decenii”.
„Suntem o națiune care are cel mai mare cost al energiei din istoria sa. Nu mai suntem independenți din punct de vedere energetic sau dominant energetic, așa cum eram acum doar doi ani”.
„Suntem o națiune care imploră Venezuela și Arabia Saudită pentru petrol”.
”Suntem o națiune care s-a predat în Afganistan, lăsând în urmă soldați morți, cetățeni americani și cele mai bune echipamente militare din lume, în valoare de 85 de miliarde de dolari”.
”SUA a permis Rusiei să devasteze o țară, Ucraina, ucigând sute de mii de oameni”
„Suntem o națiune care permite Iranului să construiască o armă nucleară masivă și Chinei să folosească trilioane și trilioane de dolari pe care i-a luat de la Statele Unite pentru a construi o armată care să rivalizeze cu a noastră”.
”Suntem o națiune care în ultimii doi ani nu mai este respectată în întreaga lume.”
”Acasă, nu mai permitem libertatea de exprimare”
”Suntem o națiune al cărei sistem educațional este clasat în partea de jos a fiecărei liste”.
„Suntem o națiune care în multe privințe a devenit o glumă. Dar în curând vom avea din nou măreție”.
„Patrioții harnici ca voi sunt cei care ne-au construit țara – și patrioții harnici ca voi ne vor salva țara”.
„Nu există munte pe care să nu putem urca; nu există vârf pe care să nu putem ajunge; nu există nicio provocare pe care să nu o putem învinge; nu există nicio victorie pe care să nu o putem avem”.
„Nu ne vom pleca, nu ne vom rupe, nu vom ceda niciodată, niciodată, niciodată. Nu vom ceda niciodată, nu ne vom da bătuți și nu vom da înapoi niciodată”.
„Nu vă vom dezamăgi niciodată. Atâta timp cât suntem încrezători și uniți, tiranii cu care ne luptăm nu au nici măcar o mică șansă”.
„Pentru că suntem americani și americanii îngenunchează numai în fața lui Dumnezeu – și este timpul să începem să vorbim din nou despre măreție în țara noastră.”
„… Ce e mai bun abia urmează să vină” a conchis fostul președinte. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. VINE RAZBOIUL…

  Dar nu ala pe care tembeliziunile zioniste il vor,

  VINE RAZBOIUL CONTRA GLOBALISTILOR, ZIONISTILOR, CONTRA ROTHSHITZILOR SI ROCKFELERILOR, IMPOTRIVA BANKSTERILOR SI CORPORATIILOR, IMPOTRIVA CIUCILOR ONANISILOR HERINGILOR, CIOCALILOR , SCHOLZILOR, MACRONILOR SI A SUBUMANILOR CARE PREAMARESC LA ZIONISTI.

  Impotriva astora se va lasa cu PEDEAPSA LUI TEPES, PENTRU EI FAMILIILE LOR SI A SUBUMANILOR NEOMARXISTI SOROSISTI LEGEBETEI etc

  • postac sau bot?

 2. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 3. Așa vorbește un șarlatan: „Pentru că suntem americani și americanii îngenunchează numai în fața lui Dumnezeu – și este timpul să începem să vorbim din nou despre măreție în țara noastră.”. Individul ăsta, Trump, a încălcat toate regulile lui Iisus Hristos – Dumnezeul creștinilor: a acumulat bogății imense, a escrocat semeni, a avut neveste și amante cu duiumul. A dus o viață depravată, contrară învățăturilor tuturor religiiilor serioase ale acestei lumi. Tupeul șarlatanului este să-l invoce pe Dumnezeu. Care Dumnezeu??? SUA se află în declin. Este consecința acțiunilor abuzive ale unei națiuni eterogene (conglomerat haotic de etnii și neamuri) condusă spre dezastrul anticipat de către reprezentanții unui așa zis „neam ales” aflat și el în declin. SUA a decimat și colonizat popoare nevinovate, în numele democrației. Acum le vine și lor sfârșitul. Era și timpul. Trump este doar profetul mincinos al Americii în declin. Să nu vă-nchipuiți că Rusia stă mai bine decât SUA1

 4. Acesta e limbaj de sectant obscurantist. Ce ti-e rabinul evreu ce ti-e copia lui „crestina”!
  Nebunii religiosi atoatestiutori sunt peste tot.

 5. Yankeii pot vorbi despre orice dar nu vor mai trai decit maretia prabusirii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998