CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tudy Ionescu, zugravit de mama vitrega: Hoț, abject, dement, escroc, mediocru, ahtiat după bani

2 comentarii / 34713 vizualizări / 8 iulie 2016

Cei care își imaginează că marea problemă a noului viceprimar al capitalei o reprezintă obiceiurile sexuale neortodoxe se înșeală amarnic. O persoană care a trăit ani de zile cu Tudy Ionescu în casă a făcut dezvăluiri halucinante despre acesta, care ridică semne serioase de întrebare în legătură cu persoana sa.

Este vorba de Rodica Zeana, fosta sotie a tatalui lui Tudor Ionescu, alias Tudy, care, acum cîțiva ani, a povestit pentru mass-media de la noi cosmarul prin care a trecut in timpul casniciei, cauzat in parte de caracterul „abject” al fiului sau vitreg, pe care îl etichetează drept ”dement” și îi recomandă vizita la psiholog.
Din Bruxelles, acolo unde este medic stomatolog la o renumita clinica si unde detine o companie imobiliara, Rodica Zeana a decis sa rupa tacerea in ceea ce-l priveste pe Tudy și a povestit pentru Cancan ca s-a ocupat de cresterea si educatia tanarului din 2002, cand el avea 17 ani, pana in 2009, cat timp a avut o relatie si apoi a fost casatorita cu tatal lui, Cezar Ionescu. Cum in timpul mariajului tatal lui „Tudy” a locuit mai mult in Bucuresti, ea si-a petrecut toti acesti ani alaturi de baiat, care a ramas la Bruxelles, in casa ei. Iar amintirile nu sunt deloc unele frumoase!
„Ma mir ca unul ca el a putut sa se impuna in politica – el in anul I de facultate, cu toate meditatiile pe care i le-am platit, a fost exmatriculat pentru ca a avut numai note mici, chiar si de 0,5. Pana la urma am reusit cu greu sa-l inscriem la o scoala postliceala de comert, caci in alta parte nu a putut intra…”, a spus Rodica Zeana pentru Cancan.
Dar nu problemele cu scoala au exasperat-o pe fosta mama vitrega a lui „Tudy”, ci caracterul tanarului, pe care il descrie drept „abject”. „Mi-a furat de multe ori bani din poseta! Ajunsesem sa dorm cu geanta la capul patului, de frica sa nu-mi mai umble in ea! Si el, si tatal lui au incercat sa obtina bani de pe urma mea”, ne-a mai spus Rodica Zeana.
Iar exemplele despre caracterul lui „Tudy” continua: „Cand ii imprumutam masina, o lasa departe de casa, doar ca sa-si bata joc de mine. Asa este el, se comporta ingrozitor, ca o javra! Sufera de boala zgarceniei. Desi are bani, nici nu-si cumpara masina. Mai stiu, de exemplu, de la fostele sale colege de scoala ca, atunci cand iesea cu alti tineri la masa, cand venea nota, el mereu isi gasea scuze ca sa plece”, povesteste Rodica Zeana.
Cosmarul femeii, chinuita pe de o parte de fiul vitreg, pe care nu reusea deloc sa-l aduca pe drumul cel bun, iar pe de alta parte de sot, despre care spune ca incerca prin toate mijloacele sa-si insuseasca din averea si proprietatile sale, atat din Belgia, cat si din Romania, s-a incheiat in 2010, cand au divortat la un notar din Bruxelles. „Lui Cezar i-am lasat si un apartament din Bucuresti, le-am dat acces la conturi si le-am spus sa ia tot din casa noastra, numai sa scap! Au venit cu o camioneta si au golit toata casa, au luat pana si aspiratorul…”, a incheiat, amar, femeia.
Reporterii Cancan au incercat, la vreama respectivă, sa stea de vorba cu Tudor Ionescu „Tudy” despre acest subiect, dar el a refuzat, spunand ca nici macar nu este curios ce acuzatii face la adresa sa fosta mama vitrega.
Dezvăluiri similare sau chiar mai grave au fost făcute de mama vitregă a lui Tudy și pentru emisiunea Acces direct de la Antena 1.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] Cei care își imaginează că marea problemă a noului viceprimar al capitalei o reprezintă obiceiurile sexuale neortodoxe se înșeală amarnic. O persoană care a trăit ani de zile cu Tudy Ionescu în casă a făcut dezvăluiri halucinante despre acesta, care ridică semne serioase de întrebare în legătură cu persoana sa, scrie inpolitics.ro […]

  2. Eu care respect ALDE rămân fără grai,cum a strecurat o astfel de „javră”dar este și înaintat VICE PRIMAR PRIMĂRIA GENERALĂ. și eu care aveam încredere în ALDE!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998