CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Turcan – ”calaul” lui Ludovic

7 comentarii / 4269 vizualizări / 16 decembrie 2020

Presa de azi relatează o informație explozivă, aceea că în ședința de aseară a liberalilor, lui Ludovic Orban i s-ar fi cerut obținerea unui acord scris cu UDMR și USRPLUS pentru constituirea unei alianțe și desemnarea lui ca prim-ministru.

Am spune, o veritabilă directă în falca lui Orban, pentru că în acest mod, practic, i s-a cerut instituționalizarea unei înțelegeri care adesea, la noi, s-a făcut discret, dacă nu de-a dreptul pe sub masă. Practic, un asemenea acord ar echivala cu un protocol de guvernare care să includă multe alte condiții, ori se știe că negocierile punctuale cu USRPLUS sunt deja blocate. Dar asta nu înseamnă că Orban nu ar fi putut să joace la cacealma, dînd asigurări confraților că a aranjat pe firul scurt cu useriștii și e totul în regulă, doar ca să obțină nominalizarea în locul lui Cîțu.

Se întîmplă destul de rar ca un șef de partid să fie pus astfel la zid de proprii oameni, tocmai de aceea e interesant de știut cine au fost curajoșii care l-au pleznit pe liderul PNL.
Iar aceștia, din informațiile noastre, au fost doar unul: unica și infailibila Raluca Turcan.
La solicitarea ei s-au raliat imediat Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, care nu aveau însă de dinainte știință despre ideea lui Turcan.

De aici două ipoteze:
1) Turcan a început să joace politic ca un maestru.
2) Turcan a primit un plic discret de la Cotroceni, care mai conținea și altceva în afara urărilor de sărbători fericite. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Turcan n-a stiut nici sa-si incheie poseta, daca n-a ajutat-o cineva…Orban nu trebuia sa uite prima impresie…apoi, era previzibil ca pedelistii sa se coalizeze, ei simt din ce parte bate vantul schimbarii, se agata disperat de orice curent, ideologie, program, directiva…ei trebuie sa ramana la varful politicii, sa-si apere „investitiile” de pe vremea lui Basescu (pe care l-au vandut cui a dat mai mult…)…Orban culege ce-a semanat…cand scuipi unde ai lins si (mai ales) invers…se schimba directia vantului si te trezesti cu pantofii pishati (sau, cam asa ceva…)…Jocurile (imunde ca sectorul 1) se fac la Cotroceni…Iojanis, bolnav de putere, mai ales in haina militara, pune la cale o hunta (de data asta la propriu) de guvernamant si pentru reusita proiectului e in stare sa sacrifice oricat si orice…nu i-a bagat in cap Orban ca e general?! Acum sa accepte jocurile „strategice” ale marginitului…ca doar nu-si imagina ca e vreun cititor de Sun Tzu

 2. Ce frumos lucreaza drepta unita in jurul ciumei galbene spre desfatarea lui klaun. Oameni adevarati, de caracter!

  • Eeee, daca stenga e dezbinata, n-ai ce-i face

   • N-ai ce-i face, trebuie să stați să sugeți pula la guvernare cu prăbușire economică și cu genocid.

    Guvernele SRI scriu istorie!!!

 3. Asta ziceam si eu, prostovane tablagiu. Pofta buna!

  • Prostovan labagiu la Securitate, spuneai cum mută retardatul Iohannis cu 15 mui în cap și, de fapt, sunteți prinși la guvernare, cu o majoritate parlamentară conjuncturală.
   E de ajuns să crească mortalitatea COVID și să anunțați reforme de muiști securiști cu păstrarea privilegiilor Securității. Mai departe vă fute strada cum nici n-ați visat!!! :)))))))))))))))))))

 4. CE se intimpla cu Adriana Vitan Balint? De ce nu mai publica? Rugati-l pe dl. Cristoiu a ne lamureasca.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998