CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Turcan, luată la bani mărunți: De cînd a ajuns propaganda LGBTQ factor de cultură sponsorizat de stat?

10 comentarii / 3281 vizualizări / 2 noiembrie 2023

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, este luată la întrebări de partidul AUR pentru alocarea de bani de la bugetul ministerului pentru Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” care include și evenimentul „Luna istoriei LGBTQIA+ 2023”.

”Constatăm cu stupoare că statul român, prin Ministerul Culturii, finanțează astfel de evenimente contrare valorilor și principiilor socitetății românești, promovând o propagandă evidentă în spațiul public. Deși există numeroase nevoi cultural urgente în țară și pentru comunitățile românești de peste granițe, observăm că Ministerul Culturii consideră „luna istoriei LGBTQIA+” o prioritate și alege chiar să finanțeze astfel de activități” afirmă deputatul Dan Tănasă într-o interpelare parlamentară.

”Considerați propaganda LGBTQIA+ un factor de cultură în România astfel încât să fie finanțat din bugetul de stat, respectiv Ministerul Culturii?” mai întreabă deputatul, care vrea să mai afle de la minister și ce sume a alocat pentru acest proiect și care a fost procedura legală și administrativă, respectiv raționamentul care a stat la baza finanțării acestui eveniment. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Dan Tănasă, pe care-l apreciez pe ansamblu, ar treui să se uite mai atent la șeful în dosul căruia stă. Ca să nu mai amintesc despre cei doi episcopi care i-au oficiat cununia religioasă cu renume de Măciucă. Măcar Raluca Turcan este firească!

  • MaCacule, ne mananci din dos, si mie si lui George, facand comentarii de obsedat bolnav, total in afara subiectului, ca orice obsedat chinuit maniacal, cu tulburari psihotice.

   • eu fac cacu

   • Pe din dosu iese cacu. Iar tie iti place asta. Pervers nenorocit ca si seful tau.

    • caci esti obsedat de dosul despre care tu ai deschis discutia aici, dosul lui Simion, de la care, bolnav fiind, nu te mai poti dezlipi, ca un cacu normal

  • dar tot tu ii acuzi pe altii de asta! Esti un dobitoc cacat pe el, cretinule.
   Se confirma ca faci „comentarii de obsedat bolnav, total in afara subiectului, ca orice obsedat chinuit maniacal, cu tulburari psihotice”.

  • turcan macar era in aceeasi camera? sau omul vorbea singur?

 2. „Sataniștii poponari de la asociația New Pagan Dawn primesc abrobarea primăriei sectorului 4 să “monitorizeze: copii instituționalizați”. NO COMMENT

 3. Turcan care o imita pe Udrea la toale si frizura blonda in perioada Basinescu,acum pare asexuata(ala),o aratare fara nimic feminin”, probabil ca aspira la o integrare care sa-i defineasca „personalitatea” O jigodie.

 4. […] În timp ce Ungaria interzice accesul minorilor la o expoziție foto cu imagini LGBT (R3media, 31 octombrie), ministrul Culturii, Raluca Turcan a alocat fonduri bugetare pentru programul cultural „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”, în cadrul căruia a avut loc „Luna istoriei LGBTQIA+ 2023”. Inpolitics, 2 noiembrie […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998