CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Turcan: ”Ministerul Dezvoltarii Regionale a fost gindit ca pusculita de partid”

1 comentariu / 3628 vizualizări / 18 decembrie 2019

Deputatul PNL Raluca Turcan face afirmații șocante la emisiunea ”Starea nației”, declarînd fără echivoc că puternicul minister al Dezvoltării Regionale a fost conceput drept pușculiță de partid și așa a și funcționat.

Prezentă în emisiunea lui Dragoș Pătraru, vicepremierul Raluca Turcan a declarat: ”Ministerul Dezvoltării Regionale a fost gîndit ca pușculiță de partid, o grămadă de timp a și fost pușculiță de partid”. Întrebată dacă afirmația sa acoperă și perioada în care ministerul a fost condus de către Elena Udrea, vicepremierul a răspuns fără să ezite: ”Tot timpul. A fost gîndit ca o pușculiță de partid, v-ați convins și dumneavoastră, m-am convins și eu, s-au convins și ceilalți. Să știți că eu le-am spus asta și atunci și de aia am avut probleme în partid, nu e o noutate pentru nimeni” a mai spus Turcan.

Ministerul Dezvoltării Regionale a apărut după integrarea europeană, în timpul mandatului prezidențial al lui Traian Băsescu, în 2008, prin reorganizarea fostului minister al lucrărilor publice. După un an sub conducerea lui Vasile Blaga el a fuzionat cu ministerul Turismului condus de Elena Udrea sub titulatura Ministerul Dezvoltării Regionale și al Turismului. Elena Udrea a condus ministerul invocat de Raluca Turcan pînă în 2012. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Ministerul Dezvoltarii a fost inventat de Basescu si Elena Udrea.

    Poate va mai aduceti aminte de realizarile basisto@udriste de la Ministerul Dezvoltarii: parcuri in padure, terenuri de fotbal in panta, sali de sport scolare in sate fara copii, partii de schii in zone fara zapada samd. Turcan n-a glasuit nimc pe acele vremuri, isi inghitise limba. In schimb, mergea la Base si Nuti sa-i linga-n cur si sa ia lumina. Vorbea doar barbate-su, care era purtator de cuvant la Basescu, laudand faptele marelui conducator.

    Asadar, de ce insista in prezent, vorbitoarea de limba rusa sa ne irite?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998