CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Turcan: ”Schimbarea lui Boc e solutia relansarii Guvernului si a PDL!”

0 comentarii / 1467 vizualizări / 24 mai 2011

Schimbarea premierului Emil Boc cu unul ”care să-ți ofere credibilitate” reprezintă soluția relansării Executivului și a revitalizării PDL, susține deputata pedelistă Raluca Turcan, într-un interviu acordat Radio France Internationale(RFI).

”Un premier care să ofere credibilitate”
„O schimbare de premier, cu unul care să-ţi ofere credibilitate maximă şi o persoană foarte apreciată ar putea constitui o relansare atât pentru Guvern, cât şi pentru PDL (…) Dacă subiectul este redeschis, îmi menţin opinia că o schimbare de premier poate să revitalizeze, însă nu este suficient. Trebuie făcută o evaluare şi a miniştrilor şi a celor din eşaloanele inferioare ale PDL, pentru că chiar dacă reformele PDL la guvernare vor continua, nu este suficient să ajungem la recredibilizarea partidului. Recredibilizarea vine din eliminarea tuturor vulnerabilităţilor şi din oameni credibili, oameni care să fie buni comunicatori”, explică Turcan.

”Forța nu vine peste noapte”
Ea mai vrea și ca toți democrat-liberalii ”să vâslească în aceeași direcție”. Întrebată dacă PDL este un partid mai puternic după Convenţia Naţională, Raluca Turcan a răspuns: „Forţa nu vine peste noapte. S-au ales nişte oameni în conducere şi brusc partidul devine mai puternic… Forţa se obţine în timp şi vine din proiectele politice. Dacă partidul va avea puterea să identifice erorile, să le corecteze, să întărească ceea ce a făcut bine, are şanse să devină mult mai puternic”.

”Scindarea nu este cel mai mare pericol pentru PDL”
Deputata crede că „pericolul pentru PDL în momentul de faţă nu este să se scindeze. Cel mai mare pericol pentru noi ar fi să nu ne mobilizăm cu toţii şi să nu vâslim cu toţii în aceeaşi direcţie, unii să declare un non-combat şi chiar să se gândească la faptul că un scor prost la alegerile din 2012 ar putea fi o şansă pentru câştigarea alegerilor interne după alegerile de anul viitor”. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998