CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON UP

TVR a găsit explicația pentru dezastrul Eurovision: Rock-ul e de vină!

7 comentarii / 2836 vizualizări / 22 mai 2023

Într-un memorandum explicativ către Consiliul de Adminsitrație al TVR, șeful delegației române la Eurovision, Mihai Predescu, livrează o explicație năucitoare, punînd eșecul umilitor pe seama apartenenței melodiei noastre la genul rock and roll, care ar fi prigonit la respectivul concurs.

”Piesa României a fost foarte bine primită de publicul din sală, care s-a manifestat puternic pe tot parcursul piesei și mai ales la final. Cu toate acestea, în urma procesării votului publicului, piesa nu a primit niciun punct în concurs. Consider că sunt două elemente care au condus la acest rezultat neașteptat și nesatisfăcător. Primul este noul sistem de vot din semifinale. Ediția din acest an a Concursului Muzical Eurovision a fost prima în care în semifinale a votat doar publicul – online sau telefonic(…)

În imagine, trupa de muzică ”non-rock” Lordi, cîștigătoarea de acum cîțiva ani…

Al doilea element ține de specificul piesei noastre – ne-am prezentat cu o piesă rock. Consider că produsul nostru, deși corect și valoros din punct de vedere artistic și tehnic, s-a dovedit inadecvat așteptărilor publicului care a votat. În sprijinul acestei idei, amintesc că San Marino, tot cu o piesă rock, a avut zero puncte, Irlanda, tot cu o piesă rock, nu s-a calificat, iar Germania, care a intrat direct în finală, tot cu o piesă rock, a terminat pe ultimul loc” se arată în memorandumul amintit. (B.T.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Anul trecut cine a fost de vină? Si acum 2 ani? Si cam in fiecare an in care RO se ambiționează sa participe? Incredibil cati bani cheltuie TVR cu acest concurs infect, care devine din ce in ce mai grețos si mai neinsemnat. RO nu va câștiga niciodata, pentru ca nu este respectată in afară, nu mai sunt vremurile de acum 40 ani. Slugărnicia manifestă a conducerii tvr pentru a intra cu orice preț in acest concurs este nedemnă. Ar trebui sa fie interzisă participarea pentru cel puțin 10 ani de-acum, pentru ca sunt bani cheltuiți aiurea si ne-am săturat de acest concurs. Conducerii sa ii fie imputate sumele de bani alocate in mod iresponsabil, pentru promovarea unui concurs trivial.

  • Aveți dreptate . Pe slugi nu le votează nimeni . Noi nu mai contam in Europa , nu înțeleg de ce insistăm să cheltuim bani aiurea ,doar să facă unii excursii . Rușine TVR !

 2. Cui îi pasă? Mai știe cineva azi cine a câștigat? A mai ascultat cineva melodia aia după 24 de ore?

  • ca asa e corect politic

 3. piesa rock?

  „Partidul Romania Mare este partid de dreapta!” -Vadim

 4. ..concluzia ar putea fi: sa nu mancam rahat de dragul unor idei bolnave. Sa i lasam pe organizatorii Eurovision cu pitici lor.. Sa ramanem la bunul simt si la muzica noastra. Apropo, am putea reveni la concursul de alta data, steaua fara nume, cu ajutorul caruia sa i descoperim pe cei mai buni..

 5. Predescu asta e bolnav cu capu. Ce mizerie. Scoateti Romania de la concursul asta de shmenari. Atatia copii saraci in romania au nevoie de ajutor si noi prapadim banii pe un clovn imbracat in femeie

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998