CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9743 RON UP | 1 USD = 4.7112 RON UP | 1 GBP = 5.7209 RON UP

Udemeristul Gyorgy Frunda, avocatul Olgutei Vasilescu contra ANI

0 comentarii / 1420 vizualizări / 15 decembrie 2011

Senatorul-jurist Gyorgy Frunda este coordonatorul avocaților pesedistei Lia Olguța Vasilescu, susțin surse parlamentare, pentru Inpolitics. Social-democrata se pregătește de un proces cu ANI, în condițiile în care inspectorii de integritate i-au trimis ”un certificat de bună purtare”, după ce i-au terfelit imaginea doi ani, în presă.

”Habar n-au ce le pregătesc avocații mei!”
De fapt, Olguța Vasilescu avertizează, deja, pe Facebook: ”Habar n-au (inspectorii ANI n.n.) ce le pregătesc eu și avocații mei”. Totodată, pe blog, senatoarea îi acuză pe ”jenanții de la ANI” că, deși nu au găsit nici mă car un leu dobândit ilicit, au hărțuit-o timp de doi ani. ”Jenantii de la ANI n-au reusit sa gaseasca macar un leu dobandit ilicit, desi au scormonit cu sarg in declaratia mea de avere, timp de doi ani. Metoda lor de a ma introduce in cercetari a fost mai mult decat mizerabila. Au comandat un articol injurios la adresa mea, intr-unul din oficioasele basiste, cum ca as fi intrat prin frauda in posesia unor terenuri, apoi au trecut la atacuri publice, pe oriunde au gasit o bresa in presa ca sa ma terfeleasca.

”Băiatul ăla chelios de la ANI”
De cate ori aparea pe undeva baiatul ala chelios caruia, in mod miraculos, i-a crescut par pe cap, se lega de mine, cum ca as avea ceva de ascuns si de asta afirm ca ei cheltuiesc de pomana banul public si nu sunt in stare sa ne dea lista ministrilor cu conturi in strainatate, cu care tot ei se laudasera acum vreo trei ani. Vezi Doamne, aveam lucruri murdare de ascuns si de asta ma leg de ei! Au ajuns pana intr-acolo incat sa ma ameninte cu proces de calomnie fiindca, intr-o conferinta de presa a partidului, am spus ca le voi cere explicatii in parlament vis-a-vis de o licitatie cu cantec in valoare de 3 milioane de euro, despre masini de lux achizitionate pentru institutie cu obligativitatea sa existe scaunel de copii sub 4 ani (desi n-au in fisa postului sa-l plimbe pe Boc), despre o gaura descoperita de Curtea de Conturi, despre angajarea unei doamne care fusese intr-o firma cu Macovei, la cabinetul vicepresedintelui ANI, vicepresedinte care nu exista in organigrama sau despre o vizita facuta in SUA, pe bani multi ai statului, de unde au venit cu rezultatul ca Geoana nu a cumparat Empire State Bulding!!! In loc sa spuna ca au explicatii plauzibile la fiecare intrebare, m-au amenintat cu proces, desi ceea ce le cerusem eu era mai mult decat legitim. Si dai cu laturi in stanga si dreapta despre senatoare si averea ei prezumat ilicita, din punctul lor de vedere! Apoi, dupa ce au scobit doi ani, trimitand adrese peste adrese pe la toate bancile si institutiile, nu au găsit nimic! Ma intreb cat oare a costat anchetarea mea atata amar de timp ca, in final, sa recunoasca faptul ca sunt doar niste penibili?”, întreabă Olguța Vasilescu. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998