CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Udrea, pusa sub acuzare pentru spalare de bani si fals in declaratii

2 comentarii / 2323 vizualizări / 29 ianuarie 2015

Preşedintele PMP, deputatul Elena Udrea, urmează să fie adusă în această dimineață cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie. Potrivit ultimelor informații, ea va fi confruntată cu Alina Bica, fosta șefă a DIICOT.

”În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi „cu mandat”) de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri.
Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză.
Evident că aşa voi şi proceda” a mai apucat politiciana să scrie pe Facebook, înaintea urcării în duba jandarmeriei.

UPDATE Preşedintele PMP, Elena Udrea, a fost pusă sub acuzare, conform Mediafax, pentru spălare de bani şi fals în declaraţii de avere, întrucât nu a menţionat împrumuturi acordate de fostul său soţ, Dorin Cocoş, unei firme pe care acesta o deţine, împrumuturi despre care Udrea ar fi ştiut, întrucât încasa dividende.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. GIGELE, DUBA ERA UN JEEP

  2. Degeaba o da la-ntors,ai vinovata,a luat banii si acum zice ,,de unde sa stiu ce face sotul meu,,la puscarie cu ea si basta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998