CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea: Antonescu, în scădere accelerată, la Preşedinţie vor candida Ponta şi Tăriceanu

0 comentarii / 1375 vizualizări / 17 martie 2013

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea „După 20 de ani” difuzată azi de ProTV, că USL va avea 2 candidaţi la Preşedinţie, pe Victor Ponta pentru PSD şi pe Călin Popescu Tăriceanu pentru PNL, ea precizând şi că actualul preşedinte al PNL este într-o scădere de popularitate accelerată.

Realizatorul a afirmat că prezidenţiabilul susţinut de PDL se va confrunta cu Crin Antonescu, la care Elena Udrea a răspuns: „Sau cu Victor Ponta”.
”Cine cred eu că va candida din partea USL? Cred că vor avea doi candidaţi: unul va fi Victor Ponta, în opinia mea, şi va fi candidatul PSD, iar cei de la PNL, probabil că vor veni cu Tăriceanu”, a spus, conform Mediafax, Udrea. Întrebată de ce îl menţionează pe Tăriceanu printre prezidenţiabili, Udrea a răspuns: „Păi în opinia mea, dacă USL se rupe, şi se va rupe inevitabil, pentru că vin alegerile europarlamentare şi prezidenţiale şi vor candida separat, atunci nici domnul Antonescu nu mai rămâne în fruntea PNL, pentru că dânsul este într-o scădere de popularitate accelerată după evenimentele de astă vară şi după ce a reuşit să demonstreze incapacitatea de a fi un lider cu adevărat european şi un lider care să aibă idee despre ce înseamnă principiile democraţiei”.
Potrivit acesteia, când Antonescu îşi va pierde posibilitatea pe care o are acum de a împărţi funcţii la nivel guvernamental şi la nivelul administraţiei locale şi nu va mai fi la guvernare, propriul partid va veni cu un alt candidat la Preşedinţie, mai bun decât actualul preşedinte al Senatului. „Acum am zis Tăriceanu. S-ar putea să fie altcineva, nu ştiu. În momentul de faţă nu se profilează un altul”, a spus Udrea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998