CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea ataca: Patronul ”Adevarului” plateste ziaristi ca sa fenteze puscaria

0 comentarii / 4135 vizualizări / 7 ianuarie 2018

Fostul politician Elena Udrea lovește din nou, prin intermediul unei postări pe Facebook, de astă dată ținta fiind ziariștii de la trustul ”Adevărul” – aflat de cîțiva ani în insolvență – și al lor patron, despre care ea spune că își păstrează libertatea prin intermediul unui troc cu sistemul.

Udrea afirmă astfel, despre jurnalistul Ionel Stoica, de la trustul menționat, că e ”omul de casa al lui Kovesi si al generalului Dumbrava”, iar activitatea sa de jurnalist ”se rezuma la publicarea rechizitoriilor DNA, obtinute, evident, direct si ilegal de la sefa institutiei”.

Fostul ministru mai explică faptul că Stoica, și alții, sunt lăsați să facă jocurile muradare ale DNA și SRI pentru ca patronul trustului, cunoscutul afacerist Cristian Burci, să rămînă în libertate:

”El este unul dintre cei care primeau salarii la Evz, in perioada in care eu sunt acuzata ca as fi finantat plata acestora si la B1, in 2011-2012, din bani primiti la partid de la un om de afaceri.
Daca esti sluga Sistemului, care te-a mutat si pe tine la ”Adevarul” ca pe multi altii, sa il pupati in fund de acolo, de unde patronul, pentru linistea lui juridica, va lasa sa lingeti ce vreti, cum iti impaci constiinta cu faptul ca stapana ta Kovesi, zice ca ai papat ani de zile din mana “coruptei de Udrea”? Oare nu trebuie sa vii frumos sa dai banutii inapoi? Nu asa ar fi nu doar moral ci si “o justitie corecta”, cum va place voua sa clamati ipocrit?
P.S. Daca DNA si Kovesi isi fac imagine prin activitatea unora ca Ionel Stoica, similar cu acuzatia ca eu finantam cu bani de la oameni de afaceri, salariile jurnalistilor la Evz., ziar apropiat PDL, nu ar trebui acuzata si Kovesi, ca le plateste indirect, cu banii patronului ”Adevarul”, salariul lui Stoica si al altora care presteaza doar pentru imaginea ei si a Sistemului?” se mai întreabă Udrea. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998