CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea: ”Ce treaba am eu cu ce vorbesc altii despre mine la telefon?”

0 comentarii / 1415 vizualizări / 13 februarie 2011

Ministrul Turismului, Elena Udrea, își manifestă iritarea într-o postare pe blogul propriu vizavi de includerea sa în scandalul Dan Păsat, care ar fi dorit să o atragă într-o afacere personală. ”Ce treaba am eu cu ce vorbesc altii despre mine la telefon?” scrie ministrul, în materialul apărut postat azi.

”Nu am avut timp sa ma uit astazi la televizor, ba chiar nu ma mai uit aproape deloc la televizor, dar bineinteles ca mi s-a comunicat cum au reusit cei de la Vantu sa ma aiba si de data asta subiect, asociindu-ma cu cazul deputatului Pasat(…) Recunosc faptul ca nu am bagat in seama o asemenea ineptie si am cerut doar la minister sa dam un comunicat despre cum nu finantam noi niciun proiect de dezvoltare a turismului pe zona Giurgiu, asa cum lasa sa se inteleaga dialogul dintre cei doi. Abia pe seara am aflat ca povestea a fost tratata la mai toate emisiunile Realitatii. Ce manipulare! Ce treaba am eu cu ce vorbesc altii despre mine la telefon? Ca ministru, deputat, presedinte de organizatie si nu in ultimul rand ca persoana, primesc in audienta, ma intalnesc si cunosc mii de persoane. Am o multime de colegi, cum este si Pasat, amici, cunostinte, rude. Adaugati la acestia, oamenii care pur si simplu, fara sa fi schimbat doua vorbe cu mine, fara sa ma fi intalnit vreodata ori chiar fara sa ma cunoasca, ma pomenesc in diferite ocazii in discutiile lor. O sa ajungem la un numar urias de situatii probabile in care numele meu este folosit. Trebuie sa stiu eu ce spun acestia referitor la mine, ori are logica sa ma faci raspunzatoare de afirmatiile lor?” se afirmă în materialul amintit.
”Si uite asa ajungem iar la marea problema pe care o avem astazi cu nerespectarea dreptului constitutional al persoanei la imagine, la demnitate si onoare. Iar unii, care s-au perfectionat in tehnica manipularii, cum sunt Vantu si Voiculescu, stiu cum sa foloseasca astfel de situatii” mai scrie Udrea.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998