CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea da atacul la ”profitorul” Vintu si cere apararea statului de cei ca el

0 comentarii / 1714 vizualizări / 29 martie 2010

Elena Udrea îl atacă la baionetă pe afaceristul Sorin Vîntu și pe cei aidoma acestuia, despre care afirmă că sunt personaje care profită de pe urma fragilității statului. Într-o postare pe blogul propriu, Udrea sugerează, totodată, în același context, că ar trebui luate măsuri pentru întărirea autorității statului.

Udrea relatează că a făcut, în week-end, o vizită de lucru pe litoralul românesc și a descoperit un haos cvasi-generalizat, mai ales în ceea ce priveşte construcţiile ilegal amplasate pe plajă. Nu numai că aceste construcţii au fost ridicate fără a avea documentaţia în regulă, dar respectivii constructori, atunci când li se atrăgea atenţia cu privire la încetarea lucrărilor, nici nu se sinchiseau. Mi s-a părut că am de-a face cu categoria aceea de oameni care te privesc lung printre gene şi nu răspund la întrebări, ştiind că şmecheria şi tupeul îi va ajuta, că vor găsi o cale „să se scoată” şi că, într-un final, dreptatea va fi tot de partea lor. De aceea, am decis înfiinţarea unui Comandament format din reprezentanţi ai Poliţei Judeţene, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Gărzii de Mediu, care să acţioneze rapid şi decisiv pentru înlăturarea respectivelor construcţii”.
”Mi-am adus atunci aminte de o declaraţie şocantă a unui important om de afaceri: „Apăraţi-vă Statul!” Şi câtă dreptate avea! Personaje ca respectivul afacerist vor încerca mereu să profite de fragilitatea Statului de drept.(…)
Iar noi, noi nu ştim să ne apărăm Statul. Îl lăsăm fragil în faţa celor care cred că „merge şi-aşa” sau, chiar mai mult, „e mai bine-aşa” continuă Udrea. Reamintim că, anul trecut, în martie, Sorin Vîntu, invitat la o emisiune a Realității TV, și confruntat cu ideea că este un raport inegal, între un stat slab şi oameni de afaceri puternici a declarat, sec „Întăriţi-vă statul”, nebănuind că, peste timp, va ajunge să fie citat de cea mai celebră blondă a României. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998