CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Udrea, declaratii delirante: Ar fi trebuit să conduc Europa

9 comentarii / 4327 vizualizări / 18 februarie 2020

Fostul ministru și consilier prezidențial Elena Udrea face afirmații stupefiante într-un interviu acordat revistei Ciao, conform cărora există un plan de îngenunchere a României din exterior, prin subordonarea sau înlăturarea unor lideri politici incomozi. Încă mai șocant, Udrea se plasează pe sine în topul politicienilor care au fost executați pentru a nu ajunge în conducerea țării și chiar a Europei.

Întrebată, astfel, unde crede că ar fi ajuns cariera ei politică dacă nu apăreau problemele cu legea, Udrea a răspuns fără echivoc:

”Cred că nu mai există vreo îndoială că ce mi s-a întâmplat mie a fost parte dintr-un plan de schimbare a țării prin înlăturarea sau subordonarea liderilor de orice fel, în special a liderilor politici. Uitați-vă cine face politică azi în România și cu ce rezultate. Dacă nu aș fi fost chiar vârful acestui plan, bine ticluit în afara granițelor, cu siguranță eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa(!!! s.n.)”.

Fostul ministru și-a exprimat, totodată, regretul profund că nu a ascultat cel mai important sfat al lui Traian Băsescu:

”Din păcate, cel mai bun sfat de la fostul Președinte Traian Băsescu, nu l-am ascultat. A fost ceva, dincolo de toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească, pe care nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori însă l-am și ignorat în același timp. Mesajul a fost că în politică mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii. Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani”.

Cît despre perioada de surghiun costarican, Udrea e categorică:
”Nu îmi face plăcere să mă gândesc la viața mea acolo. Singurul moment pe care mi-l amintesc cu bucurie imensă este nașterea fetiței mele. Am întâlnit acolo oameni minunați, cu unii țin legătura și acum și chiar vor veni să mă viziteze, dar eu nu mai pun piciorul în țara aia vreodată(s.n.). Chiar dacă Eva Maria este costaricană”.

Finalul interviului ridică unele semne de întrebare vizavi de interesul Elenei Udrea pentru politică, fostul ministru lăsînd impresia că nu și-a încheiat conturile cu acest domeniu. Întrebată, astfel, cui îi datorează devenirea sa în viață, fostul consilier prezidențial l-a menționat, alături de părinți, pe Traian Băsescu ”pentru șansa de a dobândi arta politică de la cel mai bun, pentru ce am fost și sunt(s.n.) în politica românească”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Cioara se viseaza porumbel si unul din ala premiat!

  • Daca privesti ciorile din politica de azi, Elena este un porumbel alb!……

 2. De fapt, Elena Udrea recunoaste ca a fost „sus”, la varful politicii si este, deci, complice la distrugerea tarii…E adevarat, ei au dat comisioane, peschesuri, afaceri cu totul, au subordonat justitia Cotrocenilor, au distrus oamenii de afaceri romani ca sa faca loc afaceristilor nesatui si obraznici ai partenerilor, dar…ei n-au dat tzara cu totul, asa cum face administratia vatafului Iohanis…doar ca au lasat usile deschise…Stiti ca sunt idioti care-l reevalueaza pe Basescu si pe pupilii lui, neobservand ca Iohanis se sterge la cur cu aceeasi, tot pe banii romanilor si pe viata lor?!

  • Si……..acum este mai bine? Sinteti multumit?

 3. Intr-o “Societate Normala”, valorile se ierarhizeaza pe criterii reale si severe, fiecare
  vazandu-si si cunoscandu-si bine “lungul nasului”, cum spune vorba sanatoasa din popor.
  Daca acum, Udrea, mai ieri, Basescu, incep sa “tatoneze” posibile reveniri, asta arata ca
  au simtit ca “se poate”!
  Ceea ce ne arata cat de jos am ajuns…

 4. sugatoarea lui chiorete, cele mai animale politice

  • Te-ai mototolit prea tare……Mai incetisor, ….se pare ca tu esti sugatoarea!

 5. O curva nenorocita nothing more…

 6. Stii fabula cu vulpea care nu ajunge la struguri?…….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998