CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea dezminte ca a fost la mega-petrecerea pedelistilor

0 comentarii / 1614 vizualizări / 23 mai 2010

Ministrul Turismului, am numit-o pe Elena Udrea, dezminte ca a participat, joi seara, la mega-petrecerea de Constantin si Elena, organizata de PDL Sector 6 la cochetul restaurant Piatra Alba, din cartierul bucurestean Drumul Taberii. Pe blog-ul propriu, ministrul admite ca PDL a organizat o sindrofie si recunoaste ca a fost invitata la acest party, insa, sustine ca nu a mai ajuns, acolo deoarece s-a luat cu alte treburi.

Udrea recunoaste ca a fost invitata la party
“Spre stupefacţia mea, a doua zi am aflat că pe un site, pe Inpolitics, era descrisă participarea mea la o petrecere desfăşurată într-un restaurant din Drumul Taberei, petrecere la care nu am fost nicio clipă. Se spune că am stat doar câteva minute, însoţită de 4 SPP-işti care cărau la maşină buchete imense de flori. Ca punerea în scenă să fie mai credibilă, sunt aduse în text, din filme probabil, şi elemente de decor: coregrafie prestabilită cu tricouri inscripţionate, platouri uriase cu mezeluri, branzeturi si masline, halci din ceafa de porc si ciocanele de pui etc (…) Evident, am fost şi invitată la acea petrecere, dar, luată cu treburi, nici nu mi-am adus aminte că ar fi trebuit să merg undeva”, explica Udrea.

Sursele Inpolitics isi mentin pozitia: a fost
Mentionam ca sursele noastre, participante la eveniment, sustin in continuare ca ministrul Elena Udrea a trecut pe la Piatra Alba, la petrecerea pedelista, cateva minute. Deontologia profesionala ne obliga, totusi, sa prezentam si versiunea ministrului. O intrebare se impune, insa: de a mintit Florica Muha? Spunem asta pentru ca exista martori care au auzit-o pe consiliera ministrului Elena Udrea, Florica Muha, spunand presei ca la restaurantul Piatra Alba s-ar desfasura “o nunta”, nici pe departe vreun eveniment PDL. Daca ministrul insusi recunoaste ca acolo a fost o petrecere pedelista, de ce s-a dorit ascunderea acesteia de ochii curiosilor? Cumva, cineva s-a temut ca ar fi nepotrivit ca tara sa afle cum chefuiesc oamenii lui Boc atunci cind romanii ies in strada din cauza saraciei si a crizei? (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998