CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9221 RON UP | 1 USD = 4.5466 RON UP | 1 GBP = 5.6028 RON UP

Udrea: După ce m-au băgat la pușcărie vor să-mi ia proiectul Transilvania Smart City

1 comentariu / 2793 vizualizări / 19 ianuarie 2023

“După ce m-au băgat în pușcărie, grupul de la Cluj continuă să se folosească de justiția pe care o controlează ( și alte instituții), ca să preia în mod abuziv proiectul Transilvania Smart City! PS: Dovezi? Evident ca am” scrie fostul ministru Elena Udrea pe Facebook, de după gratii.

Postarea confirmă informațiile pe surse de azi, conform cărora firmele din cadrul Transilvania Smart City au fost ”călcate” de DNA Cluj, care ar fi interesată de relația dintre arhitectul șef al Primăriei Cluj-Napoca – Daniel Pop, și Transilvania Smart City, tatăl său, Titus Pop, fiind angrenat în proiectul Transilvania Smart City, ca angajat. Titus Pop a fost unul dintre oamenii de încredere ai primarului Emil Boc, ”tatăl” urbanismului clujean. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. DE UNDE O AVEA BANII ASTIA, DISCRIMINATA?! DE LA TAC-SU DIN PLESCOI, MOSTENIRE?! ABIA ACUM S-A PRINS CAT ADEVAR ESTE IN VORBA VECHE: LA IMPARTEALA TALHARILOR CURVA NU CONTEAZA! CE TUPEU! A FURAT DE A RUPT SI ACUM SE SIMTE FURATA…PAI, NU ERAI MODELUL PDL? SCAPA EI DE TINE, ORICUM…DACA NU S-A INTELES INCA…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998