CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea explica de ce a parasit PDL

0 comentarii / 1535 vizualizări / 31 ianuarie 2014

Elena Udrea susține că s-a înscris în Partidul Mișcare Populară din dorința de a revigora opoziția la USL și de a continua proiectele începute de Traian Băsescu, în condițiile în care actuala conducere a PDL, prin „anumiți purtători de mesaje”, a ales să lupte mai mult cu ea decât cu PSD și cu Uniunea Social Liberală.

„Astăzi mă despart de un partid, dar rămân într-o echipă. Mă despart de un partid în care de opt ani de zile am avut succese în politică. Am câștigat alegeri împreună, am dat cel mai bun guvern al României de după 1989 împreună, am câștigat Președinția României împreună cu Traian Băsescu, dar aleg după 10 ani de politică să rămân într-o echipă. (…) Am ales să fiu consecventă cu lupta mea de 10 ani în politică și să continui să cred că se poate, cu efortul oamenilor politici de bună-credință, să trăim la un moment dat într-o Românie mai bună.

Cu atât mai mult astăzi, când vedem o țară ce a încăput pe mâna USL-ului, o țară în care un partid-stat dorește să controleze justiția, un partid-stat care încalcă toate regulile democratice (…). În România acestor zile este cu atât mai mult nevoie de o forță politică în stare să se opună USL. (…)

Vocea Opoziției și astăzi, ca întotdeauna, este vocea lui Traian Băsescu. Eu cred că o forță în stare să se opună credibil USL-ului, care să facă într-adevăr opoziție, o forță politică în stare să nu pactizeze cu USL-ul este necesară. (…) Eu cred că o astfel de forță este Mișcarea Populară, este un proiect politic curajos, de viitor”, a afirmat, conform Agerpres, Udrea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998