CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea ispiteste baronii PDL cu ideea descentralizarii puterii in partid

0 comentarii / 1650 vizualizări / 22 februarie 2013

Democrat-liberalul Elena Udrea propune, în moţiunea cu care va candida la şefia PDL, o structură de conducere „mai simplă, mai flexibilă şi mai adaptată obiectivului de energizare a partidului”, prin eliminarea funcţiei de prim-vicepreşedinte, păstrarea secretarului general, opt vicepreşedinţi regionali, opt vicepreşedinţi politici şi opt secretari executivi.

„Dezvolt un program pentru schimbarea şi înnoirea PDL. Vreau ca partidul să iasă din birouri şi să revină din nou în stradă, printre oameni. (…) E mai important ca niciodată ca PDL să facă politică printre oameni, nu închişi în sediul din Modrogan. Propun o altă structură de conducere: mai simplă, mai flexibilă şi mai adaptată obiectivului de energizare a partidului. (…) Propun eliminarea funcţiilor de prim-vicepreşedinte din structura de conducere, păstrarea secretarului general, un număr de 8 vicepreşedinţi regionali, 8 vicepreşedinţi politici şi 8 secretari executivi”, se arată în moţiunea democrat-liberalei, despre care Udrea scrie, conform Agerpres, în ultima postare pe blogul personal.

Ea spune că o conducere flexibilă înseamnă să fie ascultate mai des filialele şi să fie implicate în procesul de decizie. „Dacă trebuie să organizăm săptămânal Colegiul Director, atunci îl vom organiza săptămânal. Trebuie schimbată structura greoaie de acum, în care toată lumea pare reprezentată, dar majoritatea filialelor nu au un cuvânt de spus în decizii presante şi importante”, afirmă Elena Udrea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998