CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea: ”L-as bate pe Ponta la presedintie”

2 comentarii / 2168 vizualizări / 26 martie 2014

Elena Udrea este sigură că l-ar bate pe liderul PSD, Victor Ponta, în bătălia pentru prezidențiale, ba chiar în orice competiție directă, după cum a declarat textual, în această seară, la B1TV.

”L-aș bate pe Victor Ponta la președinție și în orice competiție directă, în afară de baschet, unde trebuie să mă mai pregătesc. Dar, în orice competiție politică l-aș bate…Ce-a făcut Victor Ponta în calitate de prim ministru? Nimic. S-a remarcat numai prin scandalul plagiatului și prin spectacol mediatic permanent, în rest nu a lăsat nimic în urma lui. Eu cred că va veni vremea anul acesta cînd oamenii vor ajunge să judece politicienii care le cer votul prin lucrurile pe care le-au făcut concret pentru țară. Ce-ai făcut tu, Victor Ponta, pentru România? Nimic! Pe cînd eu, alții care am fost în guvernul Boc, putem indica mii de proiecte din țara asta care au rămas și au generat locuri de muncă și dezvoltare. Deci cred că în orice competiție îl bat pe Victor Ponta” a spus Udrea la emisiunea lui Turcescu, adăugînd că e sigură că acesta va candida la președinție. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Elena Udrea n-a câştigat niciodată, niciun fel de alegeri. Atunci când trebuia să candideze la Primăria Generală a Capitalei, după ce a fost preşedintă a Organizaţiei Bucureşti a PDL ani în şir, a fugit de alegeri, de teama unui eşec.
    Cu ocazia alegerilor generale, a ales un colegiu unde era puternic sprijinită de primarul de Piatra Neamţ, dar nici acolo n-a câştigat, intrând în Parlament pe uşa din spate, numită redistribuire.
    Cu o notorietate de peste 90% şi cu încredere de sub 20%, Elena Udrea nu va câştiga niciodată niciun fel de alegeri, decât într-o singură situaţie: atunci când ar candida singură.

  2. Si nici atunci nu este sigur,date fiind calitatile sale morale si incultura enciclopediCA CARE au facut-o asa draga basescului!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998