CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea: Meciul lui Bute e cel mai spectaculos eveniment sportiv de dupa revolutie

0 comentarii / 1485 vizualizări / 11 iulie 2011

Meciul de box câștigat de Lucian Bute este cel mai spectaculos eveniment sportiv care a avut loc în România după 1990, susține ministrul Elena Udrea, pe blog, ea fiind de părere că dacă ”un băiat modest” din Pechea a putut deveni campion mondial la box, orice român poate face performanță în viață.

”Să privim optimiști spre viitor”
”Oamenii de sport îmi spuneau sâmbătă, după încheierea galei de box, că acesta este cel mai spectaculos eveniment sportiv care a avut loc în România după 1990. Cifrele de audienţă o confirmă: 4,5 milioane de români s-au uitat cum Lucian Bute îl face K.O. pe Jean Paul Mendy. O performanţă de-a dreptul spectaculoasă cu care sportul românesc nu s-a mai întâlnit. Bute a scos românii în stradă, asa cum o făcea echipa de fotbal a României in 1994. O fericire nemimată şi nedisimulată (…) Dacă un băiat modest, dar talentat şi harnic din Pechea, judeţul Galaţi, a putut deveni campion mondial de box, păstrându-şi de opt ori centura şi arătând unei lumi întregi valoarea unei ţări, trebuie să fim cu toţii mândri că suntem români şi să privim optimist către viitor. Ca ministru al Dezvoltării şi Turismului, mă declar mai mult decât mulţumită cu imaginea pozitivă pe care România a putut să o transmită. Gala a fost o reuşită din toate punctele de vedere (…)

Atacurile furibunde ale oamenilor lui Voiculescu
Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut acest eveniment posibil, de la milioanele de români care au vrut să-şi vadă campionul boxând acasă, la jurnaliştii de bună credinţă şi la organizatori. Mai ales vreau să mulţumesc echipei MDRT, care a găsit şi a pus în practică soluția finanţării acestui regal sportiv, chiar lucrând sub presiunea atacurilor furibunde ale angajaților lui Voiculescu. P.S. 10.000 de români la Gala „Campion pentru România”, 80.000 de turişti pe litoral, peste 50.000 de români la concertul din Piaţa Constituţiei al lui Bon Jovi – toate acestea într-un singur week-end. Sunt semne că, după doi ani de dificultăţi, românii încep să privească mai optimist spre viitor, poate chiar să aibă o atitudine mai pozitivă. Vara a început destul de bine. Încet, încet, România se dezmorţeşte”, scrie Udrea. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998