CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea: Miscarea Populara nu inseamna transformarea PDL

0 comentarii / 1233 vizualizări / 9 septembrie 2011

Mişcarea Populară ar putea cuprinde mai degrabă toate forţele care sunt alături de ”proiectul PDL” decât transformarea Partidului Democrat Liberal, a declarat, azi, la Craiova, vicepreşedintele democrat-liberal Elena Udrea.

În opinia Elenei Udrea, este ”necesară” şi ”există şi preocuparea” pentru o coagulare a forţelor de dreapta care să fie unite în acelaşi proiect, ”fie politic, fie de ţară”, numit Mişcarea Populară. ”O coagulare a forţelor de dreapta este necesară şi mai ales atunci când ai un Guvern care duce o politică de dreapta şi are nevoie de susţinere în Parlament pentru măsurile pe care le ia, cu certitudine că este nevoie ca adevăratele forţe de dreapta să fie unite în acelaşi proiect: fie că este un proiect politic, fie că este un proiect de ţară, de societate”, a spus ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, citat de Agerpres.

Aceasta a afirmat că nu se discută despre absorbţia UNPR de către PDL, Elena Udrea fiind de părere că Uniunea devine din ce în ce mai puternică. ”Nu se discută despre absorbţia UNPR, UNPR este un partid care devine din ce în ce mai puternic, şi la nivelul administraţiei publice locale şi la nivelul administraţiei centrale, la nivel naţional, deci nu avem niciun fel de gând să absorbim UNPR-ul în PDL şi nici nu cred că ar fi o soluţie, pentru că PDL este un partid de dreapta, UNPR este un partid de centru-stânga, dar avem o colaborare foarte bună în interiorul coaliţiei de guvernare. Cu sprijinul UNPR, Guvernul acesta a reuşit să treacă toate măsurile pe care le-a luat în ultimul an şi jumătate şi vom rămâne într-un proiect politic comun”, a menţionat Udrea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998