CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea: PDL va vota Legea pensiilor in forma ceruta de presedinte

0 comentarii / 1181 vizualizări / 8 octombrie 2010

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, azi, în timpul unei vizite în judeţul Covasna, că PDL a decis să susţină propunerea preşedintelui Traian Băsescu de stabilire la 63 de ani a vârstei de pensionare pentru femei şi să voteze legea în Parlament în forma cerută.

„Eu cred că este o decizie care mulţumeşte foarte mulţi oameni, cred că a adus bucurie în rândul femeilor. Femeile au şi o datorie şi o muncă în plus în familie şi atunci cu siguranţă că vor fi mulţumite de o vârstă de pensionare mai mică de cea a bărbaţilor. PDL a decis că va susţine propunerea preşedintelui, ne vom mobiliza şi vom vota această lege în forma cerută”, a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.
Întrebată dacă această decizie nu contravine votului iniţial dat de PDL la Legea pensiilor, Elena Udrea a declarat că important pentru oamenii politici este să ia deciziile corecte, chiar dacă acestea se mai schimbă pe parcurs.
Ministrul Elena Udrea afirmă, referitor la Legea pensiilor, că este important ca, până la urmă, oamenii politici să ia deciziile corecte, chiar dacă uneori „aceste decizii se mai schimbă pe parcurs”, iar dacă soluţia „mulţumeşte mai mult oamenii” nu vede de ce nu s-ar merge pe această variantă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998