CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Udrea scapa porumbelul in campanie: adevarul despre divortul de Cocos

2 comentarii / 13472 vizualizări / 13 octombrie 2014

Într-un mesaj electoral postat pe siteul de campanie, candidatul PMP, Elena Udrea, scapă o mărturisire ținută la secret pînă acum, ba chiar în contradicție flagrantă cu varianta oficială, e vorba de divorțul de soțul său, acum un an.

Cum se știe, după divorț, în vara anului trecut, soții Cocoș au dat publicității un comunicat potrivit căruia separarea se produsese din inițiativaambelor părți, după o analiză a opțiunilor de viitor, care difereau radical:

„Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.
Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.
De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii” se arăta într-un comunicat comun de presă.

Aceeași teză, a despărțirii decise de amîndoi, a fost ulterior susținută de Elena Udrea ori de cîte ori a avut ocazia să vorbească public despre acel moment din viață. În realitate, percepția publică a fost alta: nu un divorț la inițiativa ambelor părți, ci unul provocat strict de Udrea, care ar fi dorit, în perspectiva candidaturii prezidențiale, să se debaraseze de balastul electoral numit Cocoș și afacerile acestuia.

Numai că teza e serios contrazisă de ”Mesajul pentru femei” al Elenei Udrea de pe siteul de campanie, unde aceasta afirmă negru pe alb:

”Având copii ori fiind îndrăgostite, de cele mai multe ori luăm decizia de a renunța la visele noastre. Şi eu am trecut printr-o alegere, CHIAR DACĂ DIVORȚUL A FOST OPȚIUNEA SOȚULUI MEU. Cred însă că le putem face pe amândouă, familie și carieră, pentru că noi, femeile, suntem puternice și determinate”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Si iubirea ? Doar dna.Udrea,ca femeie,nu putea sa apeleze la casatorie,decat in temeiul unui sentiment autentic,mai ales ca a facut-o relativ tarziu.Cat despre incompatibilitate,din moment ce intrase in politica,iar iubitelul era cunoscut afacerist inseamna ca stia de la inceput acest sfarsit dureros al sentimentelor sale curate.Blestemata politica ! Cum sfasie ea destine,dar le mai alina partajele…

  2. Udrea Elena , casatorie, iubire, Cocos Dorin „sotz”? Minciuni.Coicos Dorin a fost doar o treapta de pe care Udrea Elena a ajuns ca simpla prostituata in cabinetul Presedentiei Romaniei. Din acel moment „afacerile ” infractorului Cocos Dorin au luat o cotitura extrem de importanta , aceea a praduirii milioardelor de lei din bugetul statului roman, mai exact de la sanatate. In acelasi timp Cocoos Dorin devine si unul din cei mai importanti complici ai mafiotului Basescu Traain in spionajul economic pentru afacweristii rusi ,impotriva Romaniaei,chiar daca corupta Kovesi Codruta a musamalizat dosarul ALRO, dovezile vinovatiei luii Cocos Dorin raman.
    Divortul de prostituata publica Udrea Elena este doar o facatura ,Bsescu si Cocos raman cei mai importanti proxeneti ai prostituatei Udrea Elena cea care daca prin absurd ar ajunge la Cotroceni ar fi garanta tuturormarilor infractoiuni economice contra Romaniei ai celor doi masculi BASESCU SI COCOS DORIN.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998