CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea se reactiveaza politic vertiginos: ”Dan Voiculescu e un las!”

0 comentarii / 1597 vizualizări / 14 septembrie 2012

Sfidînd colegii de partid care o somează tot mai fățiș să tacă din gură, spre binele PDL, Elena Udrea devine, pe zi ce trece, tot mai activă și mai vocală. Ultima ei ”victimă” e Dan Voiculescu, pe care îl acuză, într-o postare pe blogul propriu, că este ”un laș”.

Aflând de emisiunea pe care o pregateşte Antena3 în această seară (din promo-ul pe care l-a făcut toată ziua), mi-am amintit de ceea ce l-am auzit spunând zilele trecute pe jurnalistul Ion Cristoiu: că, uitându-se pe cine atacă Antena3, vede cine sunt cu adevărat adversarii politici ai lui Dan Voiculescu şi ai USL. Asa se explică de ce, de ani de zile, şi mai ales după alegerile prezidenţiale din 2009, am devenit principala ţintă a mizeriilor, calomniilor şi minciunilor sfruntate ale trustului lui Voiculescu. Sigur, excepţie a fost perioada în care războiul s-a dus din nou împotriva lui Traian Băsescu, pe perioada suspendării acestuia. Însă imediat ce am avut o minimă intervenţie publică, am intrat din nou în colimatorul tonomatelor bine motivate şi remunerate de Felix.

Iau această stare de fapt ca o dovadă că Dan Voiculescu este un laş. El îi atacă pe cei de care îi este frică. Iată de ce, odată cu declaraţiile mele din ultima perioadă, am redevenit ţinta campaniilor de presă orchestrate de Antene. Iată de ce, din nou, seară de seară, am început să fiu atacată de către oameni fără onoare, care au uitat de mult ce presupune deontologia profesională.

Le transmit celor care, prin minciunile şi atacurile de acum, se gândesc la faptul că m-ar putea intimida, să se ocupe de altceva. Dacă nu au reuşit în atâţia ani, evident nu vor reuşi să mă sperie acum şi să mă determine fie să nu mai am curajul de a spune adevărul despre Voiculescu şi USL, fie să dau fuguţa la Antene să îmi cumpăr liniştea, aşa cum ştim cu toţii că fac alţi politicieni. Nu sunt un om şantajabil, nu am făcut niciodată ceva ilegal şi, cu toate că am comis şi unele greşeli, pe tot parcursul carierei mele politice şi administrative m-am comportat cu bună credinţă” scrie Udrea. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998