CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea si Oprea nu au votat legea privind disponibilizarea politistilor

0 comentarii / 1518 vizualizări / 25 mai 2011

Premierul Boc e sabotat de proprii miniștri, care nu i-au votat marți, importanta lege privind disponibilizările masive din MAI. Vinovații sunt nimeni alții decît Elena Udrea și Gabriel Oprea, potrivit listei oficiale a votului electronic, lucru cu atît mai ciudat cu cît ei au votat fără probleme restul legilor.

Informația bombă e anunțată de Dan Voiculescu, pe blogul propriu, care scrie: ”Pe langa cei aproximativ 20 de deputati ai Puterii, care nu au votat ieri pentru adoptarea proiectului privind bugetul Ministerului de Interne, au mai existat cateva cazuri extrem de interesante, care, pana acum, au trecut neobservate: doi deputati PDL si doi ministri, prezenti ieri in plenul Camerei Deputatilor, nu s-au inregistrat in sistemul electronic de vot exact cand se vota aceasta lege. In schimb, au fost prezenti si au votat constiincios atat proiectul care a precedat aceasta lege, cat si pe cel votat imediat dupa. Se poate verifica pe listele publicate pe site-ul Camerei Deputatilor. Numele ministrilor: Elena Udrea si Gabriel Oprea. In conditiile in care au fost adusi in Parlament special pentru acea lege, neparticiparea la vot a fost, in mod evident, un act deliberat, o strategie minutios coordonata. (Votul privind MAI: aici – cei doi ministri lipsesc; votul imediat anterior: aici – cei doi ministri votează; votul imediat ulterior: aici – cei doi ministri reapar)”.

”Faptul ca deputatii din Grupul Minoritatilor sunt acuzati pentru esecul Puterii de ieri, in conditiile in care unii deputati si ministri PDL s-au ascuns de la vot, demonstreaza modul in care regimul Basescu isi manipuleaza partenerii. Concluzia este relativ simpla: cineva se pregateste sa il schimbe pe domnul Boc si are nevoie de “motive obiective”. Foarte curand, acel cineva ne va anunta, printre lacrimi, ca “Emil si-a facut datoria si acum se poate retrage la partid”” mai scrie Voiculescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998