CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea spune ca nu ia in calcul acum o candidatura la primarie

0 comentarii / 1223 vizualizări / 5 august 2010

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, azi, că nu ia în calcul, în acest moment, posibilitatea de a candida pentru funcţia de primar general al Capitalei, arătând că din partea partidului va candida cel care va avea cea mai mare încredere în rândul bucureştenilor.

Întrebată dacă ia în calcul posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, Udrea a răspuns: „Nu, în acest moment”.

Ea a arătat, conform Mediafax, că a venit la conducerea organizaţiei PDL Bucureşti deoarece era nevoie de o repoziţionare a acestei organizaţii şi de atragerea încrederii bucureştenilor şi nu a venit să candideze la Primăria Capitalei.

„Va candida cel care va avea cea mai mare încredere din partea bucureştenilor în momentul alegerilor”, a adăugat Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care a fost desemnată în 19 iulie de BPN al PDL drept preşedinte interimar al organizaţiei partidului din Bucureşti, a declarat de asemenea, la prima şedinţă a fililalei în noua formulă de coordonare, din 25 iulie, că nu a venit la conducerea organizaţiei pentru a candida la Primăria Capitalei, precizând că misiunea sa este recâştigarea încrederii bucureştenilor.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998