CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Uioreanu: Guvernul si Basescu sa emigreze si sa isi caute slujbe in strainătate

0 comentarii / 1398 vizualizări / 8 august 2010

Deputatul PNL Horea Uioreanu susţine că Guvernul Boc şi preşedintele Traian Băsescu ar trebui să emigreze şi să îşi caute slujbe bine plătite în străinătate, „care să le permită să trimită bani în ţară pentru relansarea economiei”, transmite Mediafax.

Afirmaţia este făcută în contextul în care, recent, preşedintele Băsescu a declarat, la TVR, răspunzând unei întrebări, că fenomenul migraţiei forţei de muncă din România în statele UE nu ar mai trebui privit ca o tragedie, ci ca exercitarea unui drept care conferă românilor posibilitatea de a munci acolo unde condiţiile sunt cele mai bune.

Deputatul liberal susţine, într-un comunicat de presă transmis duminică, faptul că României îi va fi mult mai bine fără „inflaţia de portocaliu”.

„Pentru că premierul, preşedintele României şi întreg PDL jură că sunt preocupaţi doar de bunăstarea naţiunii, îi rog să şi demonstreze acest lucru, iar membrii Guvernului să uziteze de dreptul de a emigra, cu tot cu preşedintele Traian Băsescu, şi de a-şi căuta slujbe în străinătate. Slujbe bine plătite, care să le permită să trimită în ţară bani pentru relansarea economiei”, se arată în documentul citat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998