CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ultima ora: Basescu nu se vede cu Obama

0 comentarii / 1277 vizualizări / 12 septembrie 2011

O informatie de ultima ora si in exclusivitate pentru CorectNews. Traian Basescu se duce la
Washington degeaba. Cel putin din perspectiva unei intalniri, fie ea si la o cafea, la nivel inalt, cu Presedintele Statelor Unite.

Biroul Oval va fi inchis. La fel si Casa Alba. Din simplul motiv ca Presedintele Barack Obama are altceva de facut in perioada in care Presedintele Basescu se va afla, pe bani publici, la Washington.

Barack Obama se va deplasa in Ohio. Aceasta informatie nu apare pe site-ul Casei Albe. Pe site-ul Casei Albe nu scrie nimic. Daca cei doi presedinti ar urma sa se intalneasca, acest fapt ar fi precizat pe site-ul Casei Albe.

Se intampla la indigo ceea ce s-a mai intamplat o data, in timpul primului mandat al Presedintelui Traian Basescu. Atunci, ca si acum, el si-a cautat legitimitatea. Nu la Washington, ci la Berlin. Nu printr-o intalnire cu Barack Obama, ci mizand pe o intalnire cu Angela Merkel. Si tot asa, s-a dus in capitala Germaniei, incercand sa forteze un rendez-vous cu cancelarul. Numai ca doamna Merkel era plecata in celalalt capat al Germaniei, la inaugurarea unei scoli.

Stranie coincidenta. Distanta in kilometri intre locul in care se afla Presedintele Traian Basescu si locul in care se afla Angela Merkel, in timpul vizitei in Germania este aproximativ aceeasi cu cea dintre locul in care se va afla Barack Obama si Washington.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998