CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ultima ora: Trump cere aminarea alegerilor si pune la zid votul prin corespondenta

10 comentarii / 3494 vizualizări / 30 iulie 2020

Președintele SUA, Donald Trump, cere amînarea alegerilor prezidențiale din noiembrie, afirmând că votul prin corespondență poate duce la fraudă și la rezultate inexacte, transmite BBC.

El a sugerat o amînare până când oamenii vor putea vota corect și în condiții de securitate.
Deocamdată, spune BBC, există puține dovezi care să susțină afirmațiile lui Trump, dar se știe că el a se plasează de mult timp împotriva votului prin corespondență, despre care a spus că ar fi susceptibil de fraudă.
Statele americane doresc să faciliteze votul prin corespondență din cauza preocupărilor pentru sănătatea publică în condițiile pandemiei de coronavirus.
Într-o serie de tweet-uri, Trump a spus că „votul prin corespondență extins” va face din scrutinul din noiembrie „alegerile cele mai inexacte și frauduloase din istorie” și va constitui o „mare rușine pentru SUA”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. in ciuda multor derapaje (ca sa pastram un nivel rezonabil al exprimarii) pe care dl. Trump le-a facut, si sigur le va comite in continuare, acest om merita TOT respectul oricarui seaman de-al sau care judeca cu propriul creier pentru batalia nemaivazuta pe care a pornit-o impotriva celui mai malefic plan zamislit vreodata de mintile bolnave si putrede (ale ultimelor scursuri umane ale acestei planete) numind aici „the deep state”!

  cred cu tarie ca daca dl. Trump va castiga aceasta batalie (eu cred ca asa va fi) va merita sa fie pe deplin scuzat atat pentru toate erorile savarsite in trecut dar si pentru cele viitoare, intr-atat de nociva este aceasta inventie cumplita pe langa care nazismul, de exemplu, pare un biet pistol cu apa…

  iar ceeace face ca aceasta inimaginabila inventie sa fie cu mult mai periculoasa si mai grava decat cele mai cumplite abuzuri si monstruozitati cunoscute din istoria umanitatii este tocmai perversiunea de finete prin care „the deep state” a manipulat si a ‘spalat’ creierele generatiei tinere de pe intregul mapamond (tineret care a ramas fara o scara corecta de valori si fara un sistem etic si moral la care sa se raporteze) si, totodata, modul perfid prin care o retea teribila, globala, de ‘onegheuri’ si asociatii dubioase a facut posibila aceasta manipulare si pervertire globala a mintilor celor mai tineri dintre noi…

  Domine, quo vadis?

  • Deep state sună fancy și te trezești cu gunoaie securiste alde Franklin care afirmă conform script că lumina nu există și apa nu e udă.

   Soros nu este un moș bubos, ci un departament CIA cu mai multe filiale. Dipsteit fiind multinațional este generator de confuzii.

 2. Cainele, el, mai scapa de moarte dupa un drum lung, dar prostul, niciodata de grija altuia!

  • Cine moare de grija SRI, vă controlează cineva? Poporul român este un popor de deșteptăciuni. :))))

 3. guvernatorii democrati din statele importante:
  1) au interzis anul asta, pentru prima data in istorie, semnatura si poza pentru voturile prin corespondenta,
  2) au permis ridicarea si pana la 7 zile dupa vot plicul (dupa ce deja se stie marja victoriei lui trump din statul respectiv)
  3) au decis trimiterea de buletine de vot tuturor de pe liste, desi listele nu sunt actualizate si au morti, au oameni care au plecat de la acea adresa etc.
  vorbesc serios, astea sunt cele 3 decizii aberante cu votul la plic chipurile pe motiv de coronavirus. si sunt decizii aiuritoare aparute anul asta cu tel clar fraudarea.
  de asta trump insista asa mult pe fraudare.

 4. Penibil a mai ajuns bietul Trump. Un bufon ridicol. Hai pa!

  • Nu strică să amintim de contracandidat. Bufonul ridicol e liber să fie cât poate de cretin.

   • Lucrurile nu pot fi judecate decât prin comparație: „We gotta talk about Joe Biden’s cognitive decline because his US media cheerleaders won’t… it’s so like the sad fate of Brezhnev”
    https://www.rt.com/op-ed/496807-cognitive-decline-biden-brezhnev/ (video)

    • Securiștii se simt în largul lor când apucă o marionetă imbecilă. Biden e senil, kaput.
     Idiotul de Trump a crescut libertin, e normal să le încurce sforile oligarhilor. :)))))))

 5. Balamuc total

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998