CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Ultima oră: Turcia intentează proces la Haga lui Netanyahu pentru crime de război

15 comentarii / 2537 vizualizări / 14 noiembrie 2023

Ankara intentează proces împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu la Curtea Penală Internațională (CPI), acuzându-l de genocid în Fîșia Gaza, a anunțat Metin Kulunk, avocat al Partidului Justiție și Dezvoltare din Turcia, aflat la guvernare, pe rețeaua de socializare X.

„Astăzi, reprezentând conștiința cetățenilor Republicii Turcia, am intentat un proces la Curtea Penală Internațională de la Haga împotriva lui Hitler din secolul XXI, premierul israelian Netanyahu, care trebuie să fie judecat pentru genocidul pe care l-a comis în Fîșia Gaza și pentru toate crimele împotriva umanității”, a scris avocatul.
Avocatul a publicat prima pagină a cererii și a clarificat că a depus-o împreună cu doi colegi prin Ministerul Justiției din Turcia, care va trimite CPI un document de 23 de pagini. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Frica este motorul suprem al controlului minții. Eliberarea de sistemul de sclavie începe prin eliberarea de controlul minții. Cu cât vă temeți mai puțin de ei, cu atât mai puțină putere au asupra voastră. În loc să vă bazați deciziile pe frică, căutați ceea ce combate frica –> adevărul și iubirea.
  Ei vor să ne țină prinși în capcană în frică, deoarece atunci când trăim în frică față de „ceva”, capacitatea noastră de a procesa informații nuanțate este afectată – este mai „sigur” să îi urmăm orbește pe alții, fără a folosi abilități de gândire critică. De cele mai multe ori, „frica este un mare mincinos”, iar mass-media joacă un rol important, deoarece va prezenta povești care au rolul de a determină populația dacă ar trebui să creadă că „ceva” este riscant, sporind percepția oamenilor asupra riscului, de exemplu, statisticile zilnice privind decesele prezentate de mass-media corporativă care au sporit – statistic, argumentat – percepția oamenilor asupra riscului de deces în cazul infectării cu coronavirusul SARS-CoV2, mai ales dacă aceștia nu erau vaccinați, teorie care a fost anulată științific, dar în urma căreia milioane de oameni au suferit și vor avea de suferit în viitor. Psihologii se referă la această tactică folosită de mass-media corporatistă ca fiind euristica disponibilității. „În esență… atunci când sunt spuse povești la nesfârșit care creează frică, apoi aceasta ne rămâne în minte și luăm decizii pe baza ei”, a explicat Sanger, „atunci când gazdele Nephilim ne pot controla mintea prin toate aceste filme porno despre frică care sunt difuzate prin intermediul mass-mediei – când ne controlează mintea – ne-au capturat. Ne pierdem simțul suveranității ca individ”.

  • E ora 18:42 și ai înșirat deja trei copy-paste cretin mai lungi decât articolul propriu-zis. Ia nene o pauză, iar dacă îți e frică de controlul minții pune-ți tichia de aluminiu și basca albă.

   P.S. Se mai vinde carne de om la Kaufland cum ne anunțai acum câteva zile?

  • ar putea tiganii astia sa nu mai reduca totul la hitler si nazisti? e plictisitor.

 2. V.Putin a lucrat agresiv la plata datoriei către FMI, o bancă controlată de Rothschild, iar în 2006 datoria Rusiei către FMI a fost achitată. Putin a reușit să scoată cu succes Rusia din strânsoarea impusă de Rothschild. Pentru această faptă, Putin a fost caracterizat de atunci ca fiind tipul cel rău. Toți cei care și-au plătit datoriile către FMI, fie au „decedat”, fie urmează. „Gazdele Nephilim sunt pricepute în tactici de defăimare și cea mai mare parte a lumii occidentale a băut Kool-Aid-ul. Nu sugerez că Putin este un sfânt, dar trebuie să ne amintim că el a ținut piept Gazdelor Nephilim în 2006 și că le ține piept Gazdelor Nephilim care conduc Ucraina astăzi”, a scris Sanger într-un articol recent „Rădăcini khazare în Ucraina„, despre care vorbește timp de aproximativ 50 de minute în interviul „Blurry Creatures”.
  https://newsconspy.files.wordpress.com/2022/04/khazaria-02.png?w=768
  Așadar, dacă ne folosim abilitățile de gândire critică, este foarte probabil ca povestea care ni se prezintă să nu fie nici măcar exactă. Putin a dat afară banca centrală a Rothschildilor din Rusia cu mai mulți ani în urmă, a spus Sanger, ceea ce ne spune că nu face parte din acest sistem Cabala.
  Cenzura impusă împotriva radiodifuzorilor ruși are în mod clar scopul de a împiedica ca povestea oficială să fie infirmată de fapte. Dar, în timp ce mass-media occidentale prezintă imagini din jocul video War Thunder, imagini din filmul Star Wars, explozii în China, videoclipuri de la parade militare, imagini din Afganistan, de la metroul din Roma sau imagini de crematorii mobile, făcându-le trece drept scene reale și recente ale războiului din Ucraina, realitatea este ignorată, deoarece s-a decis deja să se provoace un conflict ca armă de distragere a atenției în masă pentru a legitima noi restricții ale libertățilorîn națiunile occidentale, în conformitate cu planurile Marii Resetări a Forumului Economic Mondial și ale Agendei 2030 a Națiunilor Unite.
  Conflictul dintre Ucraina și Rusia a fost folosit pentru a muta populației teama de la pandemia de COVID, la teama unui război nuclear. Este o armă de distragere a atenției în masă, la care complice este întregul aparat de comunicare mediatic, financiar-bancar, de sănătate și guvernare, pentru că fără sprijinul lor, nu vor reuși să își desfășoare agenda elaborată în 1776.
  Gazdele Nephilim sunt indivizi care s-au asociat cu forțele spirituale ale întunericului pentru a duce la îndeplinire agenda Nephilim”. O agendă de a pângări genomul uman prin înmulțirea unei rase hibride, al cărei scop este de a răsturna „Împărăția lui Dumnezeu”. În esența sa, agenda Nephilim are scopul de a ne dezbrăca de umanitatea noastră. Sanger identifică patru trăsături ale Nephilimilor: violență fără remușcări; se angajează în degradare sexuală; necinste în tranzacții comerciale și de afaceri; și, traficanți de oameni și înrobirea altora. Potrivit lui Sanger, diferențele dintre Nephilim, gazdele Nephilim și oamenii demonizați sunt: Nephilimii sunt hibrizi, jumătate om și jumătate ființă spirituală. Gazdele Nephilim sunt oameni care se asociază cu forțele spirituale ale întunericului pentru a duce la îndeplinire agenda Nephilim. Oamenii demonizați, sunt oameni care au demoni ce locuiesc în interiorul lor, dar care nu încearcă în mod intenționat să ducă la îndeplinire agenda Nephilim.
  Nefilimii influențează Oastea Nefilimilor prin intermediul khazarilor. Când a avut loc convertirea în masă a khazarilor, aceștia au implementat Talmudul, învățătura fariseică, în fiecare parte a societății. În cele din urmă, regatul khazarian a fost cucerit de fiii lui Genghis Kahn la înce-putul secolului al XIII-lea. Acest lucru a provocat o diasporă a khazarilor, care erau evrei ashkenazi, în Europa de Est. Domnia khazarilor nu s-a încheiat, ci s-a extins. S-a răspândit în toate părțile Europei de Est.

  • Nu e articolul atat de mare, ci scurt si la obiect, cum sunt postarile tale delirante copy-paste intinse ca o diaree nesfarsita. Împuţi locul, „ZOAIE“ (apelativul tău pentru ceilalţi comentatori).

 3. Familia Rothschild era formată din evrei ashkenazi (khazari), „sunt, fără îndoială, cele mai influente oștiri Nephilim din Epoca Comună”, a spus Sangar, „familia Rothschild și mafia lor khazariană au câștigat un punct de sprijin în aproape toate țările de la mijlocul anilor 1700″.
  „Patriarhul” dinastiei bancare Rothschild este Mayer Amschel Rothschild. Acesta s-a asociat cu Adam Weishaupt, care a înființat ordinul Illuminati. Împreună, Rothschild și Weishaupt au dezvoltat un plan de șapte planuri pentru dominația mondială:
  Abolirea tuturor guvernelor naționale; Abolirea tuturor proprietăților private ; Abolirea moștenirii ;
  Distrugerea Patriotismului ; Distrugerea Creștinismului ; Distrugerea unității familiei; Crearea unui guvern mondial unic sau a unei noi ordini mondiale. Acest plan a devenit modelul pentru realizarea agendei Nephilim, a spus Sanger, care a fost prezentat, cel puțin, de Rothschild și Weishaupt în 1776. Aceasta este, în esență, cartea de joc a unei Revoluții a Culorilor – distrugerea istoriei, distrugerea unității familiale. Astăzi acesta este Forumul Economic Mondial, în care este inserat și un „strop” de comunism.
  Bancherii Rothschild au fost trezorierii Vaticanului, așa că totul se filtrează și se leagă. Am fost condiționați să credem, prin intermediul narațiunii corporatiste din mass-media, că „Rusia este rea”. Ceea ce ni s-a comunicat despre război este propagandă și asta se întâmplă de secole. „Am fost mințiți în mod constant de mass-media și de oficialii noștri aleși. Dacă nu ne facem propriile cercetări și dacă nu ne folosim abilitățile de gândire critică, cădem pur și simplu în capcană”, a spus Sanger.
  Khazarii au fost – sunt – un popor violent și războinic din Asia care a migrat în nordul Mării Caspice în secolul I î.Hr. Khazarii erau atât de violenți încât au acumulat rapid aproape 1.000.000 de mile pătrate (1.609.344 km2) prin cucerirea societăților agrare din regiunea Caucazului. Regatul khazarian a cuprins ceea ce este astăzi Ucraina și părți din Europa de Est. Familia Rothschild, care este o gazdă Nephilim și, mafia lor khazariană au câștigat un punct de sprijin în națiunile de pe întreg pământul încă de la mijlocul anilor 1700. Tentaculele Casei Rothschild se întind până în politica monetară a 85% din țările din întreaga lume, dar Rusia s-a eliberat de tentaculele Rothschild.
  https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2022/10/khazaria.jpg

  • Ai si in gura si pe ochi

   • Citește „Secretul familiei Rothschild” scrisă de Elie Rothschild din casa franceză ca poate de vindeci tu de flatulențe cerebrale.

    In general, mai citește și tu câte ceva că să nu mai repeți propaganda oficială oligofrenă.

 4. TURCIA o tara cu oameni cu coloana vertebrala!
  MULTUMESC TURCIA!

 5. Diferenta dintre Bibi… Benjamin Netanyahu si Ariel Sharon este de numarul de palestinieni ucisi, just for fun!
  Daca Sharon a fost declarat criminal de razboi, pentru ceva aproximativ cu 3000 de palestinieni (https://amp.theguardian.com/world/2002/feb/15/israelandthepalestinians.unitednations), cam ce o fi Bibi, cu peste 10.000?!
  Adevaratul Israel este cel descris de Neturei Karta… nu de Sabbatai Zevi (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sabbatai_Zevi), cel care s-a vandut… dar a dat nastere unor monstri!

 6. Israel nu recunoaște jurisdicția CPI. La fel ca și americanii…

  • Corect. Dar ptr. imagine demersul Turciei e de luat in seama.SUA nu recunosc CPI dar condamnarea lui Putin de aceiasi curte a fost folosita ca argument ptr.a arata „lumii” „crimele”de care este acuzat.Cu Netanyahu e alata poveste,crimele Israel sunt la” äutoaparare”impotriva „teroristilor”Hamas”.Occidentul nu spune nimic de cei aproximativ 3500 de copii palestinieni ucisi sub pretextul ca sunt folositi ca scut uman de de luptatorii Hamas!!!!.Istoria e scrisa de invingatori in varianta ce”” ümani”au fost ei si ce inumani sunt ceilalti..

 7. […] 10 comentarii / 1416 vizualizări / 14 noiembrie 2023 […]

 8. Dar ce fac turcii cu populatia kurda ?

  • Populația kurdă e o grupare folosită de evrei pentru destabilizarea și distrugerea statalității turce.

   Pune mâna pe cărțile de istorie, politică și spionaj ca să nu mai arunci cu lozinci oligofrene.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998