CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Ultimele redute: Orban vrea schimbarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului

6 comentarii / 3261 vizualizări / 19 iunie 2020

Premierul Ludovic Orban a anunțat azi, în direct la TV, că va cere grupurilor parlamentare ale PNL să demareze procedurile pentru schimbarea din funcție a Renatei Weber, Avocatul Poporului din România, pe care o acuză inclusiv de umflarea cu pompa a pensiilor speciale.

”Îmi pare rău că Avocatul Poporului se comportă în acest fel, voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului, pe Renate Weber, care nu se comportă ca un Avocat al Poporului, pentru a numi în sfîrșit un Avocat al Poporului care într-adevăr să acționeze în conformitate cu Constituția și în interesul cetățenilor români” a spus Ludovic Orban.

Avocatul Poporului și Curtea Constituțională sunt ultimele redute ale statului în fața măsurilor regimului Iohannis-Orban și singurele care au reușit să mai întoarcă în ultimele luni decizii abuzive ale guvernanților, în special în legătură cu pandemia. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Adica sa intoarca in favoarea PSD, partidmuribund care nici macar in cosciug nu intelege ce i se intampla.
  Altminteri trebuie sa fii cam idiot sa crezi ca unsimplu cetatean de talia Renatei, poate sa interezeze pe careva in statul roman. Pensoi speciale cumpar!

  • Românii sunt cei mai deștepți, ei știu cel mai bine ce li se întâmplă și de asta ajută STS să măsluiască rezultatul alegerilor în favoarea Securității furăcioase.

   În fond Securitatea abia filtrează ce jupoaie corporațiile de pe deștepții de românii. :)))))))))))

 2. CCR si Avocatul Poporului au ramas singurele institutii democrate ramase necapusate de febra galbena…Dupa ce si CNSAS-ul a ingenunchiat securist la poalele dealului, singurele raspunsuri democratice pe care le mai asteapta romanul, sunt demonizate si minimalizate constant…In ultimii ani Avocatul Poporului ajunsese o institutie numai buna de somn senilizat al abonatilor regimurilor la putere, isi uitase total menirea, ba, chiar si romanii uitasera ca mai exista…Indiferent, ori chiar in ciuda pregatii sale sorosiste, Renate Weber e singura persoana publica ajunsa intr-o astfel de functie, care nu-si reneaga programul anuntat si-si respecta fisa postului…chestie care pare ca-i incurca rau de tot pe urmasii stalinismului intunecat…Asta cu disparitia unor institutii cu totul (unele, deja, desfiintate, cum ar fi Institutul de cercetare a crimelor comuniste) si indarjirea in „certarea” permanenta a cetateanului si preocuparea pentru alungarea oricarui motiv de , pe langa evidenta saracire programata…asta pare a fi „programul” de guwernerare a Romaniei…

  • Aferim, colonele!

 3. unde frate , ultimele redute? ca psd are oameni prin toata Romania si aia nu pot fi concediati. vrei sa spui ca ultimele redute sunt iohannis si guvern in fata ciumei comuniste psd

  • Ești irecuperabil de prost!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998