CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Ultimul mesaj al lui Ponta inaintea demisiei: a cerut ajutor international pentru raniti

2 comentarii / 11636 vizualizări / 4 noiembrie 2015

Aseară, la scurtă vreme după discuția cu Gabriel Oprea în care a luat decizia demisiei de azi, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un ultim mesaj în calitatea respectivă, prin care solicită ajutor extern pentru răniții din ”Colectiv”.

”Mulțumesc tuturor medicilor care își fac datoria față de răniți! Sunt interesat în continuare de situația fiecărui bolnav și necesitățile din fiecare spital – trebuie să nu lipsească nimic legat de personal și medicamente. De asemenea, vom accepta ofertele de ajutor din partea prietenilor noștri din afara țării – oricine poate ajuta este binevenit” a scris premierul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Degeaba… Nu ne razgandim!

  2. Se merge dupa planul vechi:neamtu mana cu cine l-a pus trebe sa dea voie la mii de refugiati ca sa elibereze Siria pentru evreii disperati dupa spatiu vital la imperiu lor.Musulmanii vor fi pusi in Europa,si mai tarziu decimati la mana europenilor prin diversiunile ovreiesti.Europenii, mai ales nemtii sunt folositi la criminalitate la scara industriala, ca si in trecut.De aia ni s-a pus sef neamt si noua.Romanii au adus colonisti in trecut in regiunea Olteniei.Se repeta din nou istoria.Nu e nevoie de partid mare ca psdul sa se poata opune eficient.Si dl Ponta e ovreu.A facut partea lui si acuma lasa locul la altu sa faca treaba mai departe.Asta cu focul la club era organizata ca sa ajute demisia luica sa se poate pacali lumea sa iasa in strada,cautau motiv.Aia care au iesit in strada sunt niste ignoranti si naivi manevrati de mizerabili ocultati. Planu la „lucrarea”asta era facut cu mult inainte.Si popii se tot roaga pentru victime si niciodata pentru cei care cauzeaza distrugerile ca astia sa se indrepte sau sa ii pedepseasca Dumnezeu.Popii sunt terminati in marea majoritate si infiltrati in BOR ca sa ajute pe clica ciocoilor vanduti,vanzare care ii face si pe ei ciocoi.Ne pare rau de victime dar nu au fost fortati sa mearga acolo.Invataura de minte la toti pe viitor.Dumnezeu sa ii ierte pe victime ca au platit greseala,si sa ii indrepte urgent pe toti aia care au cauzat dezastrul .Base poate continua cu partidu Miscarea Poolii sa implementeze dezastrele din mintea lui, ca e un om norocos.Numai ca acuma are nepoti,are clan si e mosier deci nu mai e om liber si se pare ca frica a inceput sa ii intre in oase( daca izbucneste vreun razboi,razmerita, invazie ,etc.) o pateste cam rau.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998