CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Uluitor: Deutsche Welle cheama romanii in strada contra puterii

12 comentarii / 12794 vizualizări / 3 septembrie 2021

Deutsche Welle, organ de presă finanțat de guvernul german, lansează un demers stupefiant într-un material difuzat azi, cerînd românilor să iasă în stradă ca ultimă soluție a crizei politice în derulare și a neajunsurilor guvernării de dreapta.

Vorbind despre ofensiva premierului Cîțu care a provocat actuala criză politică, analiștii Deutsche Welle scriu că ”arhitectul acestui demers este președintele Iohannis, care tace și face. Desigur, doar spre interesul propriu, întrucât implicarea sa în trebile societății este aproape inexistentă. Cel care a parcurs, „pas cu pas“, drumul de la primar la președinte a învățat meseria nu de șef al statului, ci pe aceea de șef al propriei persoane la Cotroceni”.

Și mai punctează D.W.:

”Adunând la un loc toate convulsiile de pe scena politică, tragem următoarele concluzii:

1) Klaus Iohannis se dovedește a fi pe zi ce trece, după cum nu l-am bănuit, un agent autosuficient al propriei persoane, iar nu un șef al statului care să se implice în rezolvarea, împreună cu executivul, a nevoilor societății. Altfel spus, Iohannis se arată a fi un președinte pentru neliniștea noastră.

2) PNL persistă în a purta sutana unui partid nereformabil (de altfel, ca toate celelalte partide de pe piața politică), fluturând lideri atât în campaniile electorale, cât și în exercitarea puterii, care sunt atât de puțin animale politice, în sensul bun al cuvântului, precum balta ar da apă bună de băut.

3) A doua cea mai tânără formațiune politică, după AUR, alianța USR PLUS, pe lângă obiectivele absolut salutare din Programul de guvernare, flutură încă de la începutul formării coaliției majoritare demisia de la putere și implicit retragerea sprijinului parlamentar pentru liberali.

4) În fine, avem un PSD care stă la pândă pentru a accede din nou la prada guvernării, având ca document de lucru evanghelia după Dragnea.

Ieșirea în stradă este primul articol, nescris, al Constituției

Închei prin a spune că timpul nu mai are răbdare și că singurul personaj care ar putea să frâneze dezmățul politic autohton este poporul român. Știu că sună patriotard, pășunist și că exprimă o credință fără sorți de a căpăta viață. Dar altă cale a reformării clasei politice nu există.
Ieșirea în stradă este primul articol, nescris, al Constituției, și primul pas înspre implicarea românilor în tratarea unei societăți care poartă cu sine toate bolile regimului comunist”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. „avem un PSD care stă la pândă pentru a accede din nou la prada guvernării”

  PDL și USRI abia reușiseră să aceeadă din nou la prada guvernării.

  Unde-i fată Securitatea pe slugoii ăștia în halul ăsta de prostovani cu spume?!?

 2. Deci dacă mai e cineva în dubiu ca DW nu a fost penetrata( precum dna Carmen) de virilii autohtoni din serviciile noastre, atunci e un demn urmaș al lui Postelnicu!
  Adică un.dobitoc!

 3. Intr-adevar, este atit de uluitor, incit nu am ce sa comentez.
  Dar ma gindesc la urmatoarele: eu nu ascult DW, insa se intimpla citeodata dupa miezul noptii sa il aud la Radio Romania Actualitati invitat de Gabriel Basarabescu pe Robert Schwarz de la DW. Si mai dau din cind in cind peste texte ale lui Petre M. Iancu, tot de la DW – ei nu sint prieteni ai Romaniei (cum nu este nici Gabi Basarabescu, chiar daca este roman). Daca cei doi de la DW nu sint prieteni ai Romaniei, nu am nci un motiv sa cred ca postul de radio ne-ar fi prieten. Este foarte posibil sa fie al BND, la fel cum Europa Libera, si dupa ce finantarea a trecut la Congres, a ramas tot in subordinea CIA.
  Acest apel la rebeliune este in mod evident in interesul USR-PLUS. iar USR-PLUS este o alianta foarte interesanta intre un partid infiintat de tineri cu studii in strainatate (pe care ii simt recrutati de serviciile straine) si un partid infiintat de securitatea autotohtona. Cind s-a infiintat PLUS, secretar general a ajuns Adrian Iordache, fiul maiorului de securitate Alexandru Iordache, iar vicepresedinte sotia lui, notarita Iulia Iordache, fiica ofiterului de securitate Constantin Dogaru (informatii care ne-au fost oferite de Marius Oprea). Este evident ca USR-PLUS este mai aplecat spre tradare chiar decit PNL, si atunci este normal sa fie sprijinit din exterior.

 4. Mi e scarba de incompetentii si tradatorii si antiRomania Johsnnis, Orban, Citu, Barna, Ciolos si toata gasca lir de inculti incompetenti fara pic de interes pt romani. Sunt doar pt interesele extrem de materiale si f mari pt capitalul strain. Niste “ctiminali” evonomici. Interesul personal primeaza si slugarnicia fata de occident. Majoritatea au fost formati special. Si au fost alesi cei prosti si fara pic de cunoastere a istoriei nationale adevarate. Niste rebuturi folosite. Serviciile secrete sunt total penetrate de cele ale tarilor occidentale si nu mai asigura nici o protectie Romaniei ca cele de dinainte de 89 care erau f puternice si patriotice
  Mi e scarba si de romanii prostiti care au votat exact impotriva celir care le au marit salariile cadrelor medicale si in invatamant si funcționarilor publici pendionarilor tinzand spre cum e in toate tarile occidentale ca procent fata de salsriul mediu. Saracii osmeni si au votat exact pe cei care le fac rau di fac sa fim depisedati de toate nogatiile naturale

 5. sasu FU TARE nervos CA Chiar trebui sa spuie ceva …mutul poolii

 6. Și-a pierdut BNDul răbdarea? Vrea sa repete Dictatul de la Viena? Asta este una din problemele grave de care nu tin cont idiototii de la putere, care se tot joaca cu chibriturile pe lângă canistra cu benzina. Anume, acțiunea dusmanoasa a unor state care nu suporta România Mare. Pentru România, la orizont se aduna nori negrii. Iar populația nu are nici o preocupare pentru Tara, este în concediu!

 7. DVV e un delir marxist, greu de spus dacă ei aparțin presei. La ei în Germania nu ar face-o. În colonia România li se permite. De ce n-o fac în Polonia sau Ungaria? Mucles!

 8. Lupii din Dacia strabuna, deja acum s-adună!

  • Lupi zici? Par mai degraba ShihTzi

 9. se bat INTRE EI.

 10. Este fake news

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998