CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Un anunt cu bataie lunga: Blaga vrea alianta cu liberalii

0 comentarii / 1484 vizualizări / 5 martie 2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat azi, la Slatina, că vede drept normală o alianţă de guvernare PDL-PNL, dar nu şi una cu PP-DD, chiar dacă punctual, în Parlament PDL a colaborat şi poate colabora în continuare cu acest partid.

Vasile Blaga, răspunzând unor întrebări adresate de jurnalişti, a afirmat că nu îşi doreşte „spargerea USL”, pentru că PDL este acum în opoziţie şi trebuie să fructifice perioada de opoziţie pentru a se reconstrui, dar că, în situaţia destrămării USL, ar fi normală o guvernare a PDL cu PNL, mai ales că cele două formaţiuni au mai fost împreună la guvernare şi au avut o bună colaborare.

„O guvernare normală ar fi cea cu PNL, pentru că noi nu avem probleme din acest punct de vedere, n-am avut niciodată, în a pune la punct un program de guvernare alături de ei, în a stabili ţinte de TVA, ţinte de cotă unică cu PNL, n-am avut niciodată problemele astea. Pe când în 2009, cu PSD n-am putut face nimic, doar la reducerea cheltuielilor a fost adoptat un singur lucru, pentru reducerea cheltuielilor îi trimitem acasă în concediu fără plată. Ar fi naturală o alianţă cu PNL, dar este mult până atunci. Eu le doresc să rămână împreună şi să plătească împreună”, a spus preşedintele PDL, citat de Agerpres.
Vasile Blaga s-a aflat azi la Slatina pentru a-şi lansa moţiunea ‘România Dreaptă – PDL – politica dincolo de lozinci’, el fiind însoţit de susţinătorii săi, deputata Raluca Turcan, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Traian Ungureanu şi europarlamentarul Rareş Niculescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998