CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Un deputat acuza: statul-paralel a distrus si fotbalul romanesc

11 comentarii / 2739 vizualizări / 8 iulie 2022

Prestația catastrofală a fotbaliștilor români la orice nivel este pusă pe seama jocurilor murdare prin care statul-paralel a pus mîna pe conducerea FRF, inclusiv cu ajutorul procurorilor, acuză un deputat din partidul lui George Simion, într-o declarație parlamerentară.

”Ne întrebăm care sunt cauzele evoluţiei penibile ale echipei naţionale. Căderea accelerată a început odată cu alegerea la conducerea Federaţiei Române de Fotbal a lui Răzvan Burleanu” afirmă deputatul AUR Dumitru Flucuș.

”Vă amintiţi cum a fost? La conducerea FRF şi-a anunţat candidatura Gică Popescu(…) Întâmplător sau nu, cu o zi înainte de alegeri, Gigă Popescu a fost arestat. S-a lăsat drum liber unui necunoscut, Răzvan Burleanu, care, susţinut de forţe subterane, a obţinut preşedinţia FRF. Timpul a trecut, Burleanu este la al treilea mandat de preşedinte al FRF, deşi avea dreptul doar la două. Interesele pe care le reprezintă, nu ne e clar cât de legitime, probabil că încă merg bine. Are susţinerea băieţilor deştepţi din statul paralel şi a unor persoane cu conexiuni în servicii şi organizaţii netransparente, în justiţie, şi cel puţin a unui domn ministru influent.Pentru ei nu contează că fotbalul românesc a ajuns la dezastru, că naţiunea e tristă şi dezamăgită. Le înţeleg oarecum interesul de a face bani, dar nu înţeleg de ce au înlăturat culorile naţionale de pe echipament. Explicaţia pare aceea că, în afară de distrugerea fotbalului românesc, au ca misiune şi distrugerea spiritului naţional românesc.
Între soarta fotbalului şi soarta ţării noastre există asemănări izbitoare. Acelaşi sistem de relaţii subterane, de stat paralel, promovat de unii reprezentanţi din servicii şi organizaţii netransparente, cu conexiuni în justiţie şi politică, îşi promovează constant, ani la rândul, oameni în funcţii-cheie ale statului(…) Jos mafia din fotbalul românesc!” solicită deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Parcă George Simion a fost ultras. Știe cu ce se mănâncă fotbalul românesc din culise. Poate dă publicității detalii interesante. Aici are un cuvânt de spus mai mult decât în privința legilor din Parlament. Iar despre demotivarea românilor, ar trebui ca deputatul AUR să se întrebe de ce românii și-au pierdut încrederea în Biserică. De ce românii nu mai au credință? Tot statul paralel o fi de vină?

  • Probleme grele la unii. Şi la 3 şi jumătate noaptea ei nu ştiu altceva decât jos Biserica, jos AUR, jos Simion, jos Biserica, jos AUR, jos Simion, jos Biserica, jos AUR, jos Simion, jos Biserica…
   Şi să apare „statul paralel”, că nu mai avea cine.

   • Chiar ieri vorbeam cu un preot profesor de seminar care se plângea că în bisericile din Piatra Neamț vin din ce în ce mai puțini credincioși. Dădea vina pe progresism și pe secularizare (sic!). I-am replicat faptul că generația care acum nu mai intră în biserici a beneficiat de ora de religie. Mi-a dat dreptate cu o jumătate de gură.

    • Ai susţinut că „românii și-au pierdut încrederea în Biserică”.
     Acum justifici această susţinere falsă, care îţi place (tu însuţi fiind un atacator constant al Bisericii Ortodoxe Române şi al bisericilor creştine în general), cu faptul că nu prea sunt credincioşi în bisericile de la Piatra Neamţ în ultima vreme, deşi cel mai probabil ai inventat şi dialogul cu preotul profesor in acest sens, care ti-ar fi dat informatia (tu nemargand la biserica din principiu).
     Şi dacă o fi aşa (dar cine să aibă încredere în vorbele unui duşman declarat şi dovedit al Bisericii?), e vară, e criză, sunt boli, oamenii au probleme presante, se pregătesc cum pot să reziste la iarna de groază ce se anunţă, iar foarte foarte mulţi chiar pleacă din ţară, ceea ce a devenit un fenomen de câteva luni, vădit de cozile la paşapoarte.
     Iar asta nu e deloc pierdere de încredere în Biserică, cum afirmi tu fals.

     • Îți dai seama cum ai fi răcnit să fie răstignit Iisus Hristos, dacă trăiai în vremea aceea? Poate nu știi că Emanuel, fiul Mariei, căruia i s-a spus Iisus Hristos era un critic al practicilor slujitorilor Bisericii iudaice a cărei continuatoare este Biserica ortodoxă iudeo-creștină. Pentru criticile sale repetate a fost răstignit. Despre continuatorii acelei Biserici cât și despre ceea ce tu nu înțelegi (în fapt tu ai o credință iudeo-creștină) poți citi ce a scris evreul originar din România, Marcus Eli Ravage. https://ioncoja.ro/diversiunea-lui-ravage/

     • „Răcnită” (cum zici bolând de altii) e boala din tine, Vasilică Militaru
      Mă boule, nu mai vorbi tu cu patimă şi ură de cele sfinte, că eşti doar un idiot.
      Şi când faci pe savantul, şi dai texte, tot satana eşti.
      Uite, abia acum ţi-am racnit. Hai sictir, minciună!
      Ţi se dovedeşte că ai minţit, că răstămăceşti realitatea şi tu atunci te duci în altele şi baţi câmpii cu evreii şi iudaismul descreierării tale baolnave.
      Eli Ravage era un jidan batjocoritor al creştinismului, care nu vorbea în adevăr, iar tu nu faci decât să te arăţi discipolul jidanului şi al satanei.
      P.S. O sa spui ca altii sunt agresivi, desi tu te porti ca o dementa la criza, „racnitule”

  • Ştire din aprilie 2022: „Biserica şi Armata rămân instituţiile în care românii au cea mai mare încredere…, conform unui sondaj CURS. Sondajul relevă că 67% dintre români au multă şi foarte multă încredere în Biserică…“
   https://www.g4media.ro/biserica-si-armata-raman-institutiile-in-care-romanii-au-cea-mai-mare-incredere-parlamentul-si-partidele-politice-pe-ultimele-locuri-in-topul-increderii-arata-un-sondaj-curs.html

 2. asta e de bine.
  (a se spune „folbal”)

 3. deci:
  1 folbalist care baga ca adevaratul
  in 90 de minute face 6-11 kilometrii
  in stil bunga-bunga,
  alearga-stai-alearga,
  TE BAGI?
  (te bagi la auto-distrugere?)

 4. hmmmmmmmmmmmmmmmm:
  la data de 7 mai 1986
  maxtor isi injura vecinii.
  (i-ar injura si azi pe acelasi motiv)

 5. „cupa campionilor europeni”,
  „steaua”
  (pe motiv de auto-control incheiem aici,
  mai e timp)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998