CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Un gest cu valoare de simbol: baronul constantean Nicuşor Constantinescu saltat de DNA

0 comentarii / 1566 vizualizări / 15 ianuarie 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticorupţie, azi, din faţa sediului CJ, şi dus la audieri la DNA, pe numele său existând mandat de aducere, iar surse judiciare afirmă că acesta a opus rezistenţă în faţa anchetatorilor.

Pe numele lui Nicușor Constantinescu a fost emis un mandat de aducere, astfel că acesta a fost ridicat, azi, în jurul orei 13.30, din faţa sediului Consiliului Judeţean, el încercând să li se opună anchetatorilor. La ora transmiterii acestei ştiri, Constantinescu este audiat la DNA, unde a ajuns între timp şi avocatul său, în condiţiile în care şeful CJ ar fi refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor.
Conform unor surse judiciare, Nicuşor Constantinescu ar fi vizat într-un dosar în care sunt cercetate mai multe persoane suspectate de plăţi nelegale din bugetul public.
Reținerea și eventuala arestare a lui Constantinescu ar putea avea o anume semnificație politică, în acest debut de an electoral fierbinte, baronul constănțean fiind, anul trecut, protagonistul unui scandal mediatic, după ce a propus, public, nici mai mult, nici mai puțin decît desființarea DNA, în urma anchetelor pe marginea fraudei de la referendumul din 2012, pentru că ”toți de acolo fac poliție politică”. Mai mult, reținerea sa a avut loc la doar două ore după ce, azi dimineață, el tocmai a derulat un atac violent la adresa CCR, despre care a afirmat că sfidează voința unui întreg popor, după respingerea legii descentralizării. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998