CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Un mare succes: Corina Creţu, comisar european pentru Politică Regională

3 comentarii / 5526 vizualizări / 10 septembrie 2014

Preşedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anunţat azi numele celor 28 de comisari şi portofoliile repartizate. Corina Creţu a fost numită comisar european pentru Politică Regională. Anunţul a fost făcut pe site-ul Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker a anunţat, vineri, lista membrilor viitorului Executiv european, după ce a purtat discuţii cu candidaţii propuşi de statele membre UE. Pe listă se află şi nouă femei, la fel ca în actuala Comisie, număr cerut de preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, care a precizat, recent, că nu va aproba o Comisie în care femeile nu sunt reprezentante, conform Mediafax, corespunzător. Din cei 28 de comisari, 15 aparţin dreptei şi centrului-dreapta, opt sunt din partea socialiştilor şi cinci sunt din partea liberalilor.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Multumesc pentru urari, Sorina, si ma bucur sa vad ca esti la fel de acitva, de conectata la tot ce se intampla in societatea romaneasca, mai ales in viata politica. Iti urez si eu mult succes si sa ai un an minunat, Corina

  2. Now I’m like, well duh! Truly thfnuakl for your help.

  3. Good point Mel, as (in most states of Australia) water usage cehagrs are passed onto the tenant, you’d think that such repairs would trigger some form of action on their behalf.Naturally regular (3 monthly) routine inspections would assist in our discovery of such matters BUT………………………… stay posted, we are currently filming a series of DIY repair maintenance videos, perhaps something we could send to our tenants in hope they take note of intricate matters.Anyone else have other ideas?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998